Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    Ti egyébként hányas rankon nyomatjátok?
    Én most beálltam 16-18 közé, de igazából a value-n dőlnek el a meccsek részben. Aztán gondolkodtam ezen a pay to win dolgon amit sokan mondanak ezzel kapcsolatban és van benne valami. A játék elég durván pay to win, vagy nem is annyira pay, mert sok sok játékkal is lehet 1-2 év alatt fullos decket építeni, de akkor meg farm to win. Lényeg az, hogy egy új játékos egy olyanhoz képest aki már megjelenés óta tolja, vagy vett 600 pakkot, jelentős hátrányban van.
    Próbáltam ezt megcáfolni, Trump féle basic deckkel menni, de esélytelen.
    Egyszerűen value-ba megnyeri egy rosszul játszó ellenfél is a meccset. Konkrétan kirak egy Dr. Boomot az már önmagába 2f1 vagy 3f1, aztán rátesz egy facelesst, vagy kitesz egy ragnarost, rátesz egy facelesst. Kiteszi lock a 2 giantot, közé egy sunfuryt és kész. Egyszerűen ezek az epik meg legend cuccok olyanok, hogy kell hozzá 2-3 lapom mire elintézem és onnan már nem jövök vissza.
    Persze ellehet lenni rank 15 fölött bármilyen deckkel, nem azt mondom, hogy nem lehet meccset nyerni egy erősebb deck ellen, de hosszú távon azért beigazolódik az, hogy egy drágább pakli előrébb fog jutni, egy olcsóbb pedig egyszerűen nem fog bírni velük.

    De ez igazából természetes, mert gondoljatok bele, ha egy basic deck elég lenne a legendhez akkor senki sem venne pakkokat, szóval érthető a dolog. Pedig még mindig filózok egy 60 pakk megvételén, mert maga a játék király meg minden, csak ezzel én is beszállnék a fizetős buszba amiből nincs kiszállás. És tudom jól a 60-as pakk csak a kezdet, simán ellehetne nyitni 1000 pakkot is, főleg nekem, hisz még rengetek rare lap sincs meg.

    UI: ja és mielőtt jön a linkelt videó Trump basic mage deckjéről amivel legend rankot ért el, igen láttam és több oka is volt annak, hogy elérte ezt az eredményt.
    1. A játék megjelenésekor még sokkal könnyebb volt jó eredményt elérni, ezt már több helyen is olvastam, mivel több volt a noob player, még nem volt ilyen koforrott játékostábor.
    2. Nem volt kiegészítő, tehát nem jöttek még be az op naxxos lapok, és op GvG-s lapok, amik ma már teljesen leváltották a basic lapokat.
    3. Trumpról beszélünk, szóval mégiscsak egy pro játékosról van szó, aki a kezdetektől nagyon komolyan gondolta az egészet.

Új hozzászólás Aktív témák