Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DjDanee87

    addikt

    válasz Prof #27089 üzenetére

    Casualban a win/lose arányod és a játszott meccsek száma alapján sorsol ellenfelet, míg rankeden csupán a rangod számít. Tehát ha valaki feladja a meccseit 30szor és visszamegy direkt rank20ra akkor simán összesorsol a tournamentgyőztes paklijával téged is rank20on, mert ott csak a rankot nézi.

    Az a két lehetőség van lapok szerzésére amit leírtál. Hónapokig grind, vagy money.

    "Tenyleg nem lehet versenykepesen jatszani penzkoltes vagy honapoking tarto mindennapos grind nelkul?"
    Versenyképesen nem.

    A legjobb az, mikor arénát is annyira megtanulod, hogy átlag 3-5 wint kihozol belőle és akkor több packot tudsz szerezni onnan, mintha simán megvennéd a packokat storeban goldért. Egyetlen hátránya az arénának, hogy jelenleg csak GvG paklikat ad jutalomként, és nem kevés jó lap van a régi paklikban is.

    A disenchant meg egy elég összetett kérdés. Valóban csinálhatod azt, hogy minden class lapot és nem használt lapot széttörsz és craftolod azokat a lapokat 1 classhoz amiket szeretnél. Ez a leggyorsabb útja hogy összerakd a paklit amit szeretnél. De ezzel a mozdulattal le is korlátozod magad arra az 1 paklira, mert más classhoz nem lesz semmid akkor. Ezzel a paklival felmászol esetleg rank 10re és sok sikert a rogue/druid napiquesthez például, azoknak a class lapjai nélkül. Ráadásul szerintem 1 classal játszani nagyon unalmassá válna egy idő után.
    Ráadásul 1 lap széttörése csak a dustköltségének a 1/4-ét adja, tehát nagyon sokat buksz azzal ha széttörsz mindent és később le kell craftolnod.

    Arra nem tudnék válaszolni, hogy mennyi paklit kell bontanod, hogy a kívánt lapjaid meglegyenek. Tök random, lehet veszel 40 paklit és kinyitsz 5 lapot ami pont kell, de az is lehet hogy 1 olyan sem lesz benne. Legendre az esély gyors google keresés alapján 1 minden 22 packban. Persze ez is nyilván változhat mindkét irányba.

Új hozzászólás Aktív témák