Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Prof

    addikt

    Udv,

    Par napja elkezdtem jatsszani a HS-el "komolyabban". Kiprobaltam a Ranked modot egy basic mage deckel miutan 12-bol 12-t nyertem casualban mindenfele rare epic, legendary lapok nelkul. (egy harvest golem meg meg vmi masik common van).
    Nagyon poen, hogy sok legendarys -rare-epic kartyas emberket is meglehet verni. (tobbnyire szerencses lapjaras miatt)
    Par win streak utan, ranked 17-18 korul mar 4-5 legendarys paklis emberke full durva rare lapokkal jonnek. Olyanokkal amit meg sose lattam es csak pisslogok mennyire durvak. Egy dunelord shaman egyik jatek elejen teljesen kicsinalt 10-eket (2x5) vert belem mikor en meg csak 3-as tamadasu minionokat tudtam csak lerakni. (es szar volt a mulligen, nem tudtam cczni/kiloni)

    Pedig szerintem nem jatszom annyira rosszul, megvertem egy rogue-ot is aki 0/3 mana crystalnal valami Van cleef nevu legendaryt hozott elhasnzalt vagy 4db 0 koltsegu lapot es 10/10 attackot csinalt neki valahogy. Meg vmi tobb legendarys HP-t novelo lapot huzogato priestet tuleltem 1 hp-n vagy 10 koron at es megvertem. Megvolt a napi limit win (30) ami utan mar nem ad a gyozelem goldot. Lvl22-es a kari (nem mintha szamitana).

    Probaltam bloodlust shamant is US szerveren, de azt meg mar ranked 19-nel letakaritjak, siman kinyirjak a minionjaimat mielott buffolhatnek. Egyszeruen nem tudok takaritani vele, nincsenek seplljeim. Mintha ranked 20-tol mar mindenkinek meglennenek az adott classhoz illo rare lapok. Volt egy warri akinek 4 legendaryjat kinyirtam, meg ugy is hogy nem ismertem oket es az egyik vmi 11/11-es masik lapot csinalt amint meghalt. De egyszeruen kirakta az 5iket, sot volt neki 2 egyforma murlocos legendary lapja.
    Nincs semmi limit egy pakliban vmi erosseg-pontrendszer szerint? Tele lehet rakni OP lapokkal?

    Nem ertem a jatek valtozott ennyit? Mert korabban fel-1 eves cikkek szerint csoka allitolag ranked 5-ig ment basic deckel.

    Hogy lehetne tovabblepni, azon kivul, hogy vegyek sok kartyacsomagot vagy jatszak honapokig gold-ert es craftoljak OP kartyakat? Vagy szedjek szet masik classnak valo lapokat amikkel meg nem jatszottam? Mi a metodus? Olvastam par kulfoldi site-on, sokan nem szaroznak vettek amazon akcioban 80+ packot karacsonykor egybe. Nekem a A kolts penzt, hogy erosebb legyel fejlodes nem tul szimpi, elveszik a jatek lenyege hiaba fun . Na meg annyi lap van a gatyadat is rakoltheted es akkor buko van disenchant/craft szinten. (ugte nem tudom szetszedni az alap, de meg a lvling soran szerzett golden lapokat se)

    Tenyleg nem lehet versenykepesen jatszani penzkoltes vagy honapoking tarto mindennapos grind nelkul?

    Mennyi paklit kell nyitni/venni ahhoz, hogy kapjak legendary lapot illetve versneykepes legyek ? Nekem mar az versenykepes ha adott class rare lapjai megvannak, mint pl. shaman-nal lightning spellek, overloados kartyak, speci totem. Rank12 tuztem ki celul.

Új hozzászólás Aktív témák