Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • joysefke

    veterán

    LOGOUT blog

    Tegnap kipróbáltam a Hearthstone-t. A MtG: DotP széria után borzasztó gyerekesnek, komolytalannak tűnik a tálalás, értem én, hogy casual meg easy access, de ez már tényleg sok. Nagyon szeretnék újra kártyás játékkal játszani, de a Duels15 a demó alapján nekem óriási csalódás, így most nem tudom mi lesz..

    -Vannak a játékhoz esetleg skin meg audió modok, hogy egy kicsit komolyabbnak tünjön a játék? Ez már olyan szinten eröltetetten gyerekes, hogy számomra a beleélést akadályozza :((
    Tudom, hogy ezzel sokan nem fognak egyetérteni, de nekem ez tényleg fontos.

    -2v2 (two headed giant)-ről van valami hír? Haverom nagyon rákattant a játékra és 2v2-ben úgy gondolom sokkal kevésbé zavarna az eröltetetten gyerekes prezentáció

    -1v1-ben eddig lejátszottam 3db tanulópályát, itt nyilván semmi érdekes nem történt, 1-2 direkt sebző varázslattal meg 2/1-es lénnyel nyertem a játékot. Időben kifejezve mennyit kell kb grindelni, hogy izgalmas meccekre legyen lehetőségem?

    -Online 1v1-ben hogy megy a matchmaking? Ha beleölök 10-20 órát gép elleni grindelésbe és lesz valami alap paklim, akkor milyen ellenfeleket fog dobni a gép? Azt szeretném, ha a tapasztalatomnak illetve paklimnak megfelelő játékosokkal hozna össze, ahol kb 50%-om van a nyerésre.

    -Mennyire pay-to-win a játék? (Alapvetően nincs időm grindelni)

    J.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák