Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mister_X

    nagyúr

    válasz whitezo88 #20543 üzenetére

    Igen, ahogy Andrish mondja, még nem vettem Naxxramast, így sok kártyám nincs. Ha maradunk a szakácsos példánál: én magamtól tanultam meg főzni (mert már rá voltam kényszerítve 12 évsen), de egyszer sem láttam szakácskönyvet. Azaz futólag bele-bele pillantottam, de dobtam, mert a felsorolt alapanyagok 2/3-a nem volt meg, így magam kísérleteztem a meglévőekkel. És basszus, finomakat főzök, mégha azok elsőre furcsák is :B Tehát a szavakat kicserélve ugyan ez a helyzet Hearthstone-nal is: a profik által kitapasztalt paklik lapjainak fele nincs meg, így a meglévőekből kell gazdálkodnom. Kerestem a szinergia kapcsolatokat, late game-ben, ha nem szedik le a Cultistot, kezemben a Whirlwind (mert mondjuk nincs lent Warsong Commander), akkor Onyxia lehívása után 5 lappal leszek gazdagabb.

    Ami nincs:
    - Death's Bite
    - Acolyte (gondolom arról van szó, ami sebződésre lapot ad)
    - Worgenből egy van

    Miértek:
    - Korkron (4/2 charger?) számomra nem jött be, nem tud szinergizálni Cultiston kívül semmivel, Charge nélkül meg sokszor megvagyok
    - Frostwolf Warlord, naigen, az volt az utolsó lap, amit beraktam a pakliba, mert azért nem olyan rossz (tegyük fel, hogy Onyxia utáni körben eltávolítok egy whelpet, akkor elég erős lesz)
    - Owl is tud szinergizálni WC-rel, ha kell, plusz olcsóbb kijátszani, mint a Spellbreakert
    - nem rusher pakli, ezért sincs benne Fiery és Wolfride
    - Tauren helyére nem jó az Amani, mert nincs tauntja (ismétlem, nem rusher pakli)

    Nos, mint írtam, ezt a paklit Onyxia köré építettem. Majd otthon eszközölök a fenti változtatások közül párat, aztán majd jön a tapasztalat.

    Jaigen, a "bevált" minősítést nálam az összerakás utáni 3-as win streak Casuallal kapja meg. Rankedre csak bevált paklit vinnék, most visszaestem 16-ról, amikor ott akartam a napikat megcsinálni...

    @Andrish: nincs gáz, én kértem tanácsot, aztán vagy megfogadom, vagy nem (mint a tieidből párat) :P A hobbiszakácsok is meghallgathatnak profibbakat, aztán eldöntik, hogy kell-e az a szerecsendió a sütibe.

    "Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

Új hozzászólás Aktív témák