Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chronos85

    tag

    válasz whitezo88 #16870 üzenetére

    Hali,
    Miért jobb lenne olyan draftokkal menni 4-5 win-t, amiben tod, hogy legalább 2x annyi van? Mert nálam ez a helyzet.
    A teljesen reménytelenekkel meg nevetségesen sokat sikerül össze kalapálni. Az utóbbi hónapban a legjobb (11 wines) runom egy olyan lockkal volt, amiben 1 bane of doom (ez ugye alapból egy gyenge epic) és 1 shadow flame volt az összes class lap, semmi legend természetesen ami esetleg felhúzná kicsit a win-t.
    A nyitások ugyan ezek. 100 fölös (több mint 2) rare lapom van, de kb fele ennyi még hiányzik és a packok többsége a minimumot adja (1 rare 4 common).

    Cathfaern: Az a 13 gold lehet nem tűnik soknak, de play modban is elég hamar eljutsz arra a szintre, ahol a paklid lesz a korlátozó tényező és rengeteg időbe fog telni 3 wint összekaparni 10 goldért. Persze lehet rank 20 körül tartani magadat és alázni a kezdőket, de az meg pont magát a játékot öli meg.

    Az meg, hogy ilyen ritka a jó eredmény manapság arénában szimplán betudható a játékos állomány fejlődésének. Több mint fél éve elérhető a játék annak aki jelentkezett bétára. A többségnek ha csak időt ölt bele, pénzt nem is, már megvan 1-3 bejáratott deckje rankedre. Ennyi idő alatt azért a játék alapjaival már tisztában van és képes egy átlagos arénát draftolni. Nagyon kevés a "friss" hús, azoknak meg többnyire elveszik a kedvét gyorsan az öreg rókák.

    Asszem éppen Amaz mondta a napokban, hogy az EU régió amúgy is a legerősebb játékos tudásban. Nyilván Kóreából az időeltolódás miatt ő nem a csúcsban tolja (du. 6-9ig), de elnézve néhány US streamet, azért ott lényegesen több gyengébb játékos fordul elő tapasztalatom szerint, de majd Ollie megcáfol vagy megerősít ebben.
    Üdv.: Chronos

Új hozzászólás Aktív témák