Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomazin

    veterán

    válasz F-ECT$ #16787 üzenetére

    Egyet tudok veled érteni a sakkos példáddal, ugyanis az ai-knak hatalmas (lehet) az alaptudása, hiszen sok kidolgozott szituáció van már a tarsolyában (hiszen már pár éve létezik a játék)
    Itt is meg lehetne ezt oldani, hiszen tanulási fázisnak a játékosok egymás ellen játsztott meccseit használhatná. Viszont egy ekkora előnyből induló játékost (vagy legyen nagyon okos ai) nem tudnál megverni, ha megfeszülsz sem.
    Emellett a blizznél nem az a cél, hogy csak a top playerek tudják leölni a hc-ket (amit nem értek miért, mert wowban akik nem feküdtek rá rendesen a témára csak új kontent után jövő nerf esetén tudtak egyáltalán belépni a raidekbe, addig max videón látták hogy néz ki), hanem hogy minél több ember dőlhessen hátra elégedett, hogy húúú milyen jó voltam (ergo milyen tuti ez a játék), veszek is egy paklit izibe.
    Jobb a kereslet a casual (akár nobrainer) játékra, mintha tényleg komolyan kellene vele foglalkozni. És sajnos itt a casual réteg kiszolgálása abba az irányba borította el a gammát, hogy vagy fosod kifelé a lapokat a kezedből, vagy t4-5re véged. És itt van az én félelmem, hogyha esetleg az új lapok visszafogják majd a face dekkeket (bár az első lapok pont nekik kedveznek), akkora lesz a lemorzsolódás (hiszen vérpistikének nem lesz meg gyorsan a win és akkor nem játszik majd vele, vagy sír fórumon), hogy blizz a $ reményében újra életre kelti őket.
    D3-at is a rettenet sírás hatására szénnénerfelték, wowban is a "rettentő bonyolult" talentfát jól leegyszerűsítették.
    és akkor most én sírtam egy jót,h csúnya rossz rush dekkek :DDD

Új hozzászólás Aktív témák