Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • F-ECT$

    titán

    válasz whitezo88 #1446 üzenetére

    1-2 hete még én is hittem ebben, csomószor volt, hogy az ellenfél agresszívan rám jött, és én már 10 hp körül voltam, mire egyáltalán elkezdtem a hősét támadni, de végül nyertem. Pár napja viszont nagyon elszabadultak az aggro deckek unrankedben is, és ha látom a lapjain, hogy bontott már pár paklit, akkor jó eséllyel azt a maradék kis hp-mat akkor is le tudja majd szedni valamivel, ha a board controlt át is veszem.

    Nem tudom, hogy azzal akarnak-e valamit kezdeni, hogy a spellek esetén nem számít a taunt, illetve ha ezt meg is hagyják, akkor a hősök - rugó, wari, sámán fegyverére se legyen az a megkötés, hogy először a tauntost kell ütni. Másik fegyveres kérdés: azoknak lesz fegyverük, akiknek most nincs?

    Ja, tegnap találkoztam egy durva mage-gel (én is azzal voltam): furcsa volt, hogy szinte nem rakott le miniont, csak az enyéimet cc-zte (frost nova, poly, cone of cold), tett magára secretet, lapot húzott, én meg nem nagyon akartam minden miniont kijátszani, mert gondoltam arra játszik, hogy a 7-ik körben majd jól leszedi őket flamestrike-kal, és akkor akar fordítani. De nem így lett: 9-ik körben Alexstrasza, ezt le is szedtem poly-val, de hiába, mert jött: fireball 2x, frostbolt, gg.

    Dive ever, work never.

Új hozzászólás Aktív témák