Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirandrish

    legenda

    válasz F-ECT$ #1124 üzenetére

    Hogy őszinte legyek már most sem olyan izgalmas.
    Eddig elvoltam a küldikkel, meg hogy minden hős legyen 10es és így a lehető legtöbb alapkártyát megkapjam, de jutalom hiányában kezdem érdeklődésemet veszíteni, pedig még 3 hete sincs hogy játszom.
    A rankedben bíztam hogy ott majd vérre menő küzdelmekben lehet egyre előrébb és előrébb jutni, ami igaz is csak a jutalom hiánya miatt értelmetlen és csak önsanyargatás.

    Tudom hogy még béta, de kimondom..jelenleg marhára kevés benne a tartalom.
    Az lv10et elérni gyakorló módban is pofonegyszerű, viszont új kártyákat felette nem kapsz. A hős skillje sem fejlődik, semmi. Kapok néhány arany kártyát? Kafa!

    Szóval a játék marhajó...LESZ! Ha tolják bele a tartalombombákat. Így szerintem ebben a formában hamar unalmassá válik, a lassú haladásról nem is beszélve.
    Jó, eleinte ugye van néhány küldi amit 100 meg 300 goldért viszonylag egyszerűen meg tudsz csinálni, de utána? Ha vért pisálsz sem nagyon tudsz 1 paklinál többet bontani egy nap, de legyen 2! Így meg nem versenyezhetsz olyan emberekkel akik 50esével veszik a paklikat.

    Már az is rengeteget dobna ha LV20ig kéne fejleszteni a hősöket..az alsó hangon is meg 5szörözné azt az időt amit érdemes beleölni. :K

    Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Új hozzászólás Aktív témák