Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Íme az új Android Auto!
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzpenge
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Szia,
sajnos egyik korábban említett módszerrel sem sikerült a formázás. Most már RAW a partíciók filerendszere.
Nekem nagyon úgy tűnik mintha meghalt volna, de nem értek annyira hozzá. Kicsit furcsa hogy tegnap még írni olvasni is tudtam rá ma meg már semmi, sőt már fel sem ismeri a vinyót. Valami ötlet hogy mit lehetne még tennem?
Köszönöm! -
tuzpenge
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Szia!
A HDS semmit nem ír ki rá csak ?-ket. A státusz sorban azt írja mind a 3 partícióra hogy nincs lemez a meghajtóban. Mivel tudnám törölni az egészet + formázni? Adatok nem érdekelnek róla.
Köszi. -
tuzpenge
őstag
Sziasztok!
Nem tudom hol tegyem fel a kérdést ezért mivel hdd problémám akadt ide jöttem. A problémám hogy egyszercsak nem indult el a win 10 a laptopon. Akartam telepíteni win 8-at, de a laptop már nem is látja a winchestert. Kivettem, mobilrackbe tettem és egy másik gépen ellenőriztem, és minden rendben vele. Lehet írni rá, olvasni róla, törölni róla, mindent. Csak éppen formázni nem tudom (minitool-al sem). A kérdésem, hogy hogyan tudnám formázni a vinyót vagy mit tudok tenni hogy újra használni tudjam a laptopban, telepíteni tudjak rá egy valamilyen oprendszert?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hisense LCD és LED TV-k
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest