Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomcy7
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Köszi Neked is és mindenkinek!
Ezt a tetű progit nem volt egyszerű megtalálni, mert a gyártói oldalon not found... , de megoldottam.
Most csinálom a teszteket vele, a log file-t mentem, aztán meglátjuk mi lesz.
A sima gyors teszt log-jában én sok érdekes dolgot nem láttam, most csinálom a többit aztán, beszélek majd az ipon-osokkal, hogy mi legyen.
Köszi még egyszer!
Egy kicsit azért bánom most már, hogy múlt héten vettem egy Toshiba 3TB-s vinyót...
Ráadásul ezen ami megadta magát csak játékok voltak, így olyan sokat nem ment, szóval értetlenül állok a dolog előtt jelenleg, mert utoljára talán 20évvel ezelőtt adta meg magát winyóm... -
Tomcy7
tag
Sziasztok!
A csatolt képen lévő winyóval szerintetek mit lehet kezdeni?
Ezt a HDsentinel vagy bármi más progi tudja javítani, vagy ez már úgy szar ahogy van?
Azért kérdezem, mert még garis ez a winyó pár hónapig, illetve az lenne a másik kérdés, hogy egy ilyen HD Sentinel képet csatolva lehet-e ezeket gariztatni?
Igazából véletlenül jött ez, hogy feltettem ezt a progit, mert egy 500-as vinyót váltok ki egy 3TB-ssel aztán annak a réginek az állapotát akartam megnézni, erre ez a jó kis hiba fogadott ennél a 1,5 éves winyónál.
Segítséget köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- SAMSUNG PM9E1 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- WD 8TB HDD WD80EMZZ-11B4FB0 37 óra POH, 0 hiba, 6 hónap garancia.
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest