Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
Új hozzászólás Aktív témák
-
asysoft
aktív tag
válasz
asysoft
üzenetére
Fejlemények: lefuttattam a Samsung diagnosztikai programját (mivel "egy mérés nem mérés", rögtön 3x), hibát nem talált. Ezután megpróbáltam firmwaret frissíteni, de a legújabb volt rajta. Miután a Vista megint elszállt, kiszedtem a gépből, ment vissza a régi jó Hitachi-problémám ezután maximum a kapacitás szűkösségéből adódott

Létezhet az, hogy rossz a HDD, csak semmi nem képes detektálni (Vista bootloaderen kívül
), esetleg egy csúnya inkompatibilitási problémába tenyereltem bele? Csak, hogy merjem-e nyugodt szívvel külső "backup" merevlemeznek alkalmazni... -
asysoft
aktív tag
válasz
jodamester
üzenetére
Azért az írás teszt okozhat kellemetlen meglepetéseket...
SMART -
asysoft
aktív tag
válasz
jodamester
üzenetére
Samsung oldalán letölthető egy CD-re írható image, amelyben egy olyan program található, amely -többek között- diagnosztikai célokra használható Leírás szerint nem veszélytelen a használata... De itt a link.
-
asysoft
aktív tag
válasz
liksoft
üzenetére
Köszönöm a választ! Tehát akkor szerinted sem egyértelműen a HDD hibája. Este lefuttatom a diagnosztikát, és ha nincs hiba, megpróbálom a patchet. Notebook témában megkérdeztem már, egyelőre semmi érdemleges válasz nem érkezett.
Ez a G-sense amúgy mit jelent egész pontosan? Csak mert 2-vel megnőtt az értéke azóta, s a gép teljes nyugalomban van... -
asysoft
aktív tag
Pénteken vettem új HDD-t a notebookba (Samsung HM250JI), s felraktam rá a Vistát. Aztán tegnap reggel mikor bekapcsoltam nem volt hajlandó bebootolni (registryvel volt valami gondja), javítás után még annyira sem ment ("A Disk Read Error Occured. Press CTRL+ALT+DEL to restart" hibaüzenet)->reinstall#2. Ma reggel mikor bekapcsoltam, megint az első hibába ütköztem, de most a repair sikerrel járt... Nekem ez nagyon gyanús, hogy HDD hiba, de lefuttattam 3 lemez ellenőrzést (1-et a notebook BIOSából, chkdsk, HD Tune lassú scan), egyik sem talált semmit (SMART is probléma mentes, már amennyire én ezt meg tudom ítélni (kép), igaz, a G-sense értéket nem tudom hová tenni, a gép az új merevlemezzel eddig csak az asztalon pihent), viszont a gépen a HDD-n kívül semmi nem változott, s a Vista eddig ment, mint a kisangyal...
Este még megnézem a Samsung saját diagnosztikai eszközével, illetve vajon érdemes megpróbálkoznom ezzel a patch-csel?
Új hozzászólás Aktív témák
- WD 480GB Greene SN350 (WDS480G2G0C) M.2 2280 NVMe PCI-E3.0 x4 SSD
- SAMSUNG EVO 860 500GB
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- WD Blue SN570 1TB M.2 NVMe SSD - Garancia: 2028.04.17 ALZA - 100/99%
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

), esetleg egy csúnya inkompatibilitási problémába tenyereltem bele? Csak, hogy merjem-e nyugodt szívvel külső "backup" merevlemeznek alkalmazni...