Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dagobert07
tag
-
Dagobert07
tag
válasz
djculture
üzenetére
Mindjárt linkelem a sentinel képet! Már én is nagyon kíváncsi vagyok! Nem kizárt hogy olyan rossz a vinyóm hogy nem tud kezelni, mert ahol összerakattam a gépet... ha elírnám miket csínáltak meg hogy rakták össze akkor lehet hogy az egész PH szakadna egy napon keresztül
! -
Dagobert07
tag
válasz
ThodEE
üzenetére
Jó hát nem régi játékról beszélünk, Assasins Creed 4
lack Flag ez a legújabb amin teszteltem, tehát akkor a memória leterheltség olyan 50-60%-al böngészés közben normális? Mindjárt lecsekkolom a HD sentinellel(nem értek hozzá tehát screenshot lesz) Ajánlasz-e még 4 gb-ramot az esetben ha nem normális az alap 50-60%os leterheltség? -
Dagobert07
tag
válasz
ThodEE
üzenetére
Most indítottam egy vírusírtót ez végigmegy kikapcsolom é meg csínálom a leírt lépéseket, de mivan abban az esetben ha mondjuk a játék fogja 100%osra lehúzni a "lemezem"?
Szerkesztve: megnéztem és alapjáraton 4-5-6%-os a lemezleterheltség szóval a játék húzna 100%-ra rá, nem gond ez?
2. szerkesztés: A memóriám 50-60%osan leterhelt amiből 40% csak a google chrome, játékok közben azért nem fogok max böngészni

-
Dagobert07
tag
válasz
tranceplanet
üzenetére
Értem köszönöm akkor egy Ram növelés eshet jól , köszönöm szépen!
-
Dagobert07
tag
Sziasztok van egy 500Gb-s HDD-m már jóideje
, mikor játszom nézem erőforrás megfigyelőben hogy mindig majdnem 100%on van a Lemez! Magyarul nem tudom kihasználni a proci,ram,vidikari teljesítményét mert a lemezelérés 100% leterhelt, egyik haverom ajánlotta hogy vegyek SSD-t arra pakoljam fel a játékot ezáltal jobban fog menni! Cáfoljatok meg mert sztem nem ígyvan , illetve még mi miattlhet játék közben ez a 100%os lemezelérés terhelés?Előre is kösszi!

-
Dagobert07
tag
PATA-s vinyó tökéletesen ment most legyen alaplap csere? vagy vagyek egy PATA-s
-
Dagobert07
tag
Haverom elhozta és ugyanúgy nemismerte fel vlószínű alaplap baj de most hogy egy PATA -t is és azzal is kipróbálom
-
Dagobert07
tag
Na haverom felhívtam van egy SATA vinyója eltudja hozni nagyon remélem jólesz és felismeri és csak a régi vinyóm xar mert nemakarok így nyárra +os kiadást

Imádkozom

-
Dagobert07
tag
Nforce4 chipset + ATA133 raid telepítőcd-re ezvn írva
kíváncsi leszek mitad másik vinyóval
-
Dagobert07
tag
Nforce4 chipset-es
-
Dagobert07
tag
Próbáltam másik csatin nemjó a windows sem indul hisz nincs miről és a bios sem látja olyan mintha be sem lenne kötve.
Másik vinyót lát-e a gépem nemtudom nicns lehetőségem kipróbálni... deha megjön az új vinyó kipróbálom
De ha az alaplap sata problémás lenne IDE vel is kipróbálnám

-
Dagobert07
tag
Rendeltem is eggyet bontatlan SATA 1.5TB 10.600FT sztem jóüzlet és SAMSUNG de ha bekötöm majd és így sem jó :S számítok prohardverben.... Előre is kösszi

-
Dagobert07
tag
Hello nekem az a bajom ,hogy van egy ősrégi kb 5 éves SATA samsung 160GB.-s vinyóm egyik napról a másikra nemismerte fel a bios a vinyót. aztán vártam félórát felismerte de nemtöltötte be a windows, ha telepíteni akartam rá másik rendszert vagy formmázni aztírta nincs bekötve a vinyó erre cseréltem tápot is hátha az a baja hogy nemkap elég áramot. hát nem ugyan úgy nemismeri fel a bios nemtudok rendszert bootolni róla sem a bioszban nemlátom, vegyek egy új vinyót vagy van még esély?

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- World of Tanks - MMO
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Samsung 870 QVO 2TB 2.5" SATA III SSD
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
!
!
lack Flag ez a legújabb amin teszteltem, tehát akkor a memória leterheltség olyan 50-60%-al böngészés közben normális? Mindjárt lecsekkolom a HD sentinellel(nem értek hozzá tehát screenshot lesz) Ajánlasz-e még 4 gb-ramot az esetben ha nem normális az alap 50-60%os leterheltség?