Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
1-2 hónapja úgy indul a gép, hogy végigfut a CHKDSK ez alkalmanként 2-3 perc majd újraindul és van, hogy megint leellenőrzi a D lemezt (ezen van a rendszer, Samsung HD105SI) kondíció 64%-os volt, teljesítmény 100%. Párszor nem engedtem, hogy végigfusson és lesett 2 nap alatt 54%-ra. Utána hagytam az ellenőrzést és visszament 58%-ra. Ilyenkor mi van elvileg 432 nap hátralévő időt ír a HDS (538-at ment eddig 3-4 éves lehet) van félnivalóm, hogy kuka lesz nemsokára?
Mit érdemes venni vagy 500GB+1TB vagy 2TB. A két vinyonál a kisebbre menne a rendszer. Megbízható típust keresek, mit ajánlotok? Ezeket találtam (WD, Seagate, Toshiba, Verbatim, Dell, HP) jó ár érték aranyút szeretnék, csak HDD.
Vinyo fordulatszámot mivel látom?
-
UFO1
senior tag
Másik vinyoról oda telepített op. al kinyerhetem, mert összeadta a két partíciót. Előzmény felraktam egy 64 bites op. az előzőleg 32 vel formázott 1 tb vinyora ekkor az egyik 700gb (tele adattal) part nem látta ilyenkor mi van a progit azért kipróbálom. Köszi
-
UFO1
senior tag
Segítséget kérnék Win7 telepítőből véletlenül töröltem egy partíciót (nem formáztam szerencsére) és hozzáadta a rendszerhez, ami nem működik, mivel bekaptam valami vírust ezért akartam újrahúzni. Milyen progival lehetne kinyerni az adatokat a törölt partícióról. Van másik vinyom. Előre is köszi, a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- SKHYNIX SAMSUNG WD SSD-k M.2 PCIe 256GB gen4
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG PM9E1 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordás- Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő