Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamkaa777
senior tag
Eddig sose használtam azt a fehét sata csatit viszont avval rendesen működik . Így a bios-t sem kell frissítenem (bár van még 1 probléma de az nem ebbe a topicba tartozik már ).
Köszönöm még egyszer a segítséget - -
adamkaa777
senior tag
válasz
_DiEGO_
üzenetére
Köszi holnap megpróbálom már, Igaz már átdugtam máshova de lehet a két fehérbe . Ha így se jó lefrissítem a biod-t hátha . Ha ezek után se jó akkor holnap zargatlak titeket újra
Köszi a segítséget.(megjegyzem az előző vinyo simán ment ... nem volt semmi gond most meg kaptam egy újat és itt szarakodik ,..) -
adamkaa777
senior tag
válasz
_DiEGO_
üzenetére
Most a régi vinyon vagyok ami atás .Ha berakom úgye az újat akkor auton arrol bootol és kifagy ott ahol a képet csináltam egyszerűen be se tudok lépni a biosba. Ha leírod hogy tudom megnézni a Bio-st illetve a FrimWare-t.Az én gépem azért annyira nem régi .
Szerk. Sajnos most nem tudom másik gépnél megnézni Illetve ha leírnátok hogy a drivet-t hol tudom megnézni. Sajnos elég analfabéta vagyok az alaplapokhoz eddig összeraktam és minden mert rendesen . -
adamkaa777
senior tag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Erre semmi ? Mert nem nagyon tudom így használni a vinyot, vigyem vissza vagy próbálkozzak még valamivel ?
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok.
Pár hónapja vettem egy Western Digital 1Tb 7200Rpm 64Mb S-ATA3 Caviar Blue-t ami sajnos rossz volt.
Tegnap kaptam egy teljesen újat , viszont van vele egy kis probléma.
Elsőnek elvittem haveromhoz akinek kellet volna 1-2 adatot lementi. Sajnos a gépe nem ismerte fel a vinyot nem látszódott az intézőben csak a hardverek listáján. Formáztuk boot cd-vel(xp) illetve progival is Mind1 nem jött össze gondoltam ,akkor ma rakom újra a rendszerem az új vinyora viszont ez a hiba fogadott.
Most vihetem újra vissza a vadi új vinyot ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Köszi a segítséget.(megjegyzem az előző vinyo simán ment ... nem volt semmi gond most meg kaptam egy újat és itt szarakodik ,..)