Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jackal79
aktív tag
válasz
King Unique
üzenetére
Szia! Köszönöm a segítséget, de sajnos nem sikerült megoldani a problémát. Sok kínlódás után rájöttem, hogy a Toshiba laptop a HDD-re rak vmilyen védelmet, ezért nem sikerült megformáznom úgy, hogy kivettem a laptopból.
-
jackal79
aktív tag
válasz
King Unique
üzenetére
Szia! Jogos a kérés, ezért nekifutok még egyszer

Tehát a HDD egy Toshiba Satellite PRO C650 laptopban szolgált kb 6 évig. Win10 van a HDD-n. A napokban kiszedtem, hogy routerre csatlakoztatva fogom torrentezésre használni. Megakadtam ott, hogy OpenWrt alatt SSH-n keresztül nem tudtam formázni. Próbáltam az AOMEI PAS-sal, de folyamatosan a képen látható hibaüzenetet kapom:
Több partíció Managerrel is próbálkoztam, ugyanez a helyzet. Olyan mint ha vmi védelem lenne rajta.
Próbáltam úgy is, mint ha Win-t telepítenék és a telepítő lemezről format. Úgy nem írt semmilyen hibaüzenetet, úgy tűnt, hogy jó lesz, de később kiderült, hogy így sem tudok partíciót létrehozni.
HDD kondícióról a képek:
A rack, amit használok az egyy Captiva és a hozzá való kábel. Sajnos más nincs, ezért ezt nem tudom cserélni.
Van vmi ötletetek, hogy mi lehet a gond? NTFS, EXT2, EXT3-ra próbáltam formázni, de egyikre sem engedi.
Remélem így elég infót tudtam adni. -
jackal79
aktív tag
Sziasztok! A régi Toshiba laptopomból kivettem a HDD-t, hogy külső rack-ba használjam tovább. Viszont a formázása nem lehetséges, több programmal is próbáltam már, de folyamatosan megszakítja azt. Tudnátok ebben segíteni! Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordás- Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Red Plus 3.5 6TB 5400rpm 256MB SATA3 (WD60EFPX)
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest