Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz djculture #38362 üzenetére

Na, elment 2 napom a hülyeségre, és ott vagyok, ahol a part szakad. Ugyanúgy 20ms a késleltetése az 1TB-os vinyónak, hiába particionáltam és formáztam windows-zal (egyébként ugyanolyan lett, mint más progival, illeszteni így sem, úgy sem kell) a 2TB-osnak meg még mobil rackben is csak 7ms. Az 1TB-os kis tesó a 24MB cache-ével együtt 1xűen 3x lassabb a 2TB-osnál, egyszerűen fogalmazva: egy kupac szar. Hozzáteszem, hogy a SATA2-es :Y mobil rack-em elérési ideje is csak 13ms!

• katt777

félisten

válasz djculture #38362 üzenetére

Egymás után van 4 partíció, illesztve (partiton wizard tool-lal, de win alatt is OK, nincs eltolódás). Win telepítéskor egyébként formáztam telepítővel. Formázzam meg őket 4K-sra? Az elég nagy meló lenne, és tartok tőle, hogy ha a rendszerpartíciót visszateszem, az már nem 4K-s lesz. Mindent feltelepíteni és pontosan beállítani meg 2 napi meló. :((( Valami egyszerű megoldás kéne, és kicsit magyarabbul, ha lehet. :R

dances: A WD vinyóim sorra hibásodtak meg a gar idő lejártával (és nem csupán nekem). Igaz, egyik sem "black" volt, de nem bíznék meg olyan cégben, amely jobbára szemetet gyárt. Mondjuk én nem eladnám csak azért, hogy másnál menjen tönkre, inkább meg sem veszem. Amióta a számítástechnika létezik, tudható, hogy minden adatot legalább 3 különböző adathordozóra kell menteni, pár évente meg újra át, mert már rég nincs semmi olyan tartós, mint a kőtábla (sem stick, sem HDD, sem lemez).

Új hozzászólás Aktív témák