Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Sziasztok.
Abban kérném a segítségeteket ismerős gépe került hozzám, és elég nagy bajban van.
A gépre lehet én tettem még 10 éve Windows 7-et, egy HDD-re melyet ketté particionáltam --> 120GB-os rendszernak és Adatoknak a maradék.
Ritkán használja a gépet, és azt hittem örök életű lesz
, de sajnos a HDD nem így gondolta magát , mert a kondiciója egyik napról a másikra 100-ról 40 re leesett és egy csomó bad sector/hibás szektor illetve eléggé fura hangja van a HDD-nek.Próbálok segíteni neki, és adatit és a rendszert lemeteni.
Adatokat sikeresen lementettem, most komplett Win7-et kellene HDD-ről SSD-re menteni.
,,Áruházból" ami N-el kezdődik leszedtem az AOMEI Backupper-t amivel particót kell mentenem, sikerül is de sajnos Bootolás után 2 problémát írt eddig.1. Windows loading Error vagy micsoda, majd CTRL+ALT+DEL és ennyi... (DiskGenius progival ez a hibaüzenet)
2. Kiirta hogy tegyek be egy Win7-es image-t és javítsam a fájlrendszert..(AOMEI Backupper)HDD 1TB-os, 120GB-os rendszert kellene egy szűr Micron SSD-re menteni, ami 256GB-os.
How to Clone Hard Drive to SSD in Windows 10/8/7 with the Best Software?
Easiest Way to Clone Hard Drive to SSD|Without Reinstalling
How to clone Windows 10 - The Free and Easy way!Tudtok nekem segíteni, hogy tudnám biztosan átmenteni a rendszert (Win7-et) az általam megadott SSD-re?
Mentést úgy tudok csak tenni, hogy a HDD-t ami haldoklik külső házba teszem és USB-n menten az adatokat, mert ha az eredeti gépbe beteszem és Windows indítok kb 25 percit kattintani sem tudok, mert csak homokórázik.
Win7 úrajtelepítés nem játszik, csak komplett Windows mentés, mert olyan progik vannak a gépre telepítve amit már nem tudok beszerezni szerintem, illtve az egyik programnál elég sok plugin van amit vagy nem érek el, vagy már nem tudom/tuaja haverom hogy kell újrakonfigurálni.Segítséget előre is köszi.

Abba ne menjünk bele, hogy miért nincs backup
, vagy miért nem tértünk át régebben SSD-re már ezer éve, neki így volt kényelmes, hogy bekapcsolta és működött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Automata kávégépek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- WD Blue SN570 1TB M.2 NVMe SSD - Garancia: 2028.04.17 ALZA - 100/99%
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de sajnos a HDD nem így gondolta magát , mert a kondiciója egyik napról a másikra 100-ról 40 re leesett és egy csomó bad sector/hibás szektor illetve eléggé fura hangja van a HDD-nek.
, vagy miért nem tértünk át régebben SSD-re már ezer éve, neki így volt kényelmes, hogy bekapcsolta és működött.