Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Riccsiz_h

aktív tag

sziasztok !

Vásároltam 2db Western Digital Purple 4TB-os HDD-t (WD40PURZ) az asztali gépembe

Egyelőre csak egy külső USB 3.0-ás dokkolóval csatlakoztattam a géphez, viszont amikor leválasztom az HDD-t Windows 10-en belül "biztonságos eltávolítás" akkor hangos nyikorgással áll le a HDD és külön érdekesség hogy mindkettő csinálja. Hard Disk Sentinel szerint semmi bajuk, illetve megpróbáltam vízszintesen is hátha (mert a dokkoló függőleges) de akkor is ez a fülsértő ciripelő nyikorgás van ahogyan leáll bármelyikkel próbálkozom a kettő közül (más itthon lévő HDD-k nem nyikorognak a dokkolóban ha leválasztom őket).

Az lenne a kérdésem ez normális a szériánál ? Ha bekerülnek a gépbe akkor is minden alkalommal mikor kikapcsolom a PC-t ugyanígy nyikorogni fognak ? Valaki találkozott már hasonlóval ? Előre is köszönöm :R

Szerk:
    - Van a Western Digitalnak ez a cikkje ahol a zajokról beszélnek, ez erősen a "grinding" kategóriába esik, de csak a leállásnál
    - Hasonló amit én hallok mint a srác leírt itt (kár hogy a videót már törölte)

Új hozzászólás Aktív témák