Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mégis lesz Galaxy S26 Edge. Vagy nem? De!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
3 napja vettem egy WD MyPassport Ultra külső merevlemezt. Első üzembe helyezéskor feltelepítettem a hozzá kapott szoftvereket. Volt köztük egy wd security nevű program, amivel beállítottam egy jelszót a merevlemezre (sokat hordoztam volna és nem akartam pár adathoz hozzáférést adni másnak, ha elhagyom véletlen a lemezt). Ezután úgy működött, hogy amikor rádugtam usb-re, akkor egy virtuális cd meghajtó jelent meg, rajta egy wdunlock programmal, aminek megadva a jelszót felmountolódott a meghajtó és hozzáférhetővé vált a lemez teljes tartalma.
Felmásoltam kb 800 GB adatot, majd ma amikor megprobáltam lecsatolni, akkor jött a hibaüzenet, hogy nem sikerült szabályosan leállítani a lemezt. Ezután elkezdett folyamatosan pörögni a lemez és villogni a status led, de azóta nem tudom elérni a rajta levő tartalmat. Bármikor lehúzom és újra bedugom egy usb portba, akkor a virtuális cd meghajtó megjelenik, jelszót beírom, megjelenik a lemez a fájlkezelőben, de a task manager szerint 100% a disk usage és nem tudom kiolvasni a fájlstruktúrát sem.
Több usb portot is kiprobáltam már, minden esetben ugyanaz a hiba. Van még valami, amit ki tudok próbálni vagy vigyem vissza gariba?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Battlefield 6
- Autós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- További aktív témák...
- WD Blue SN570 1TB M.2 NVMe SSD - Garancia: 2028.04.17 ALZA - 100/99%
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- HP ProBook 430 G6 Intel Penium 5450U laptop
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő