Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsika
csendes tag
válasz
bacsika
üzenetére
Úgy látom súlyosabb a probléma mint hittem.
Most már sehogyan sem látom a winyót.Többször újraindítottam, az eszközkezelőben most már hiába engedélyezem.Úgy néz ki,hogy ha adatokat akarok ráírni akkor mindíg be kell szerelnem a szám.gépbe, majd úgy síkerűl az írás.Majd eltávolítom a gépből, és amire használom Mutimédiás winchester tárolóhoz való USB csatlakozással a rámásolt filmeket meg tudom nézni.Egyébként a Multimédiás tárolónak semmi problémája nincs a winyóval.Aztán még az is eszembe jutott, hogy a tele 1TB-os winyó anyagát egy az egybe rámásolom, aztán beteszem a multimédiás tárolóba és ezzel a problémát átmenetileg megoldottam.Persze ha letörlök róla anyagot, és annak helyére akarok másolni, akkor kezdődik minden előröl.
Az biztos, hogy én SOHA AZ ÉLETBEN nem veszek többé SAMSUNG winyót az egyszer biztos! Igaz hogy ez már az ötödik, de egyben az utolsó is !
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Suzuki topik
- Ubuntu Linux
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Hobby rádiós topik
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Horgász topik
- Amazon Alexa
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest