Hirdetés
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alarikman
senior tag
Üdv!
Van otthon egy párátlanító gépünk amivel évek óta szárítjuk is a ruhákat a fürdőszobában. Jó kis gép. Kb 400W-ot eszik max. Habár elég melós vele szárítani a ruhákat, mindig meg kell őket fordítani.Szóval gondolkodom, hogy beszereznék egy szárítógépet. Viszont a hőszivattyús tisztításáról olvasgatva a topikot az ember kétszer is meggondolja. A kondenzációs meg elég sokat tud enni.
Segítsetek már, hogy tényleg van-e olyan ami ajánlott, amihez nem kell szervizest hívni. Házilag is tisztítható. Ilyen csak kondenzációsban van? Sajna nincs időm az egész topikot végigolvasni.
Vagy vegyek egy kondenzációsat használtan? Többen is így tettek az ismerőseim közül. Aztán max a villanyszámla lesz sok. Napi 1x biztos menne. Köszi! -
Alarikman
senior tag
válasz
Degeczi
üzenetére
Köszi, ebben igazad van, outletekkel már egyszer megégettem magam. Soha többet. Rendes bolt ez. Normál árukészletük van. Nem is kicsi. Csak néha vannak nekik ilyen "érdekes" termékeik.
Szóval ha gyári garit adnak akkor belevághatok akár?
Ilyen hűtő amúgy kb: [link]
Nem ez a bolt. -
Alarikman
senior tag
Üdv! 2. osztályú hűtőt(Husqvarna No Frost egyajtós) meg merjek venni? Egy helyi boltban ajánlgatták nagyon, 158e körül lenne. Elvileg exportból visszamaradt, vagy valami ilyesmi. Electrolux gyártja külföldre. Garancia ezekre biztos?
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy azért ajánlották annyira mert vastag haszonkulcs van rajta.
Valaki vásárolt már így? Van tőlük egy AEG fagyasztó láda, duplafalú ami jól működik pár éve. Az is ilyen. -
Alarikman
senior tag
Sziasztok! Nézegettem már egy ideje a hűtőket, mert vásárlás előtt állok. De egy bizonyos árat elérve(kb 130e Ft) majdnem ugyanazok a szolgáltatások és úgy látom, hogy a márka preferencia játszana, már ha nekem lenne olyan.
Vannak akik azt mondják Zanussi-t vegyek, mert az a legendás Lehel hűtők folytatása. Én kételkedek az újak minőségében, de ahogy olvasgattam ti sem ajánljátok annyira.
Electrolux van a nagy családban. Működnek, halkak. Hosszútávú tapasztalatok nincsenek velük. Nekünk AEG fagyasztó ládánk van, az is rendben üzemel pár éve. A Gorenje vagy az Indesit-ről mi a vélemény? Hol gyártják őket? A Bosch nekünk már sok árban. A jelenlegi Samsung hűtő meg elromlott...
Amúgy egyajtós hűtőszekrényre gondoltam. 185 cm-esre.
Ezeket néztem ki:
Electrolux ERF4113AOW : [link]
AEG RKE64021DX : [link]
Gorenje R6192LX : [link]
Zanussi ZRA40100WA - ebben nincs ventillátor és csak A+ -os, de olcsóbb. [link]
Vagy ajánlanátok mást? Köszönöm a válaszokat!
UI: a ventilátor mennyire fontos egy nem No Frost-os hűtőben?
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Synology NAS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kuponkunyeráló
- Hobby rádiós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Assetto Corsa Competizione
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest