Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
antalzse
csendes tag
Sziasztok!
Régóta szeretnék venni egy Miele mosógépet. Figyelem is az árát a WWG660WCS nek, ami most már 400 helyett 365 körül elérhető az EMAG, MediaMarkt, Edigital oldalakon. Igen, csak a Miele ehhez a géphez alapól ad egy kupont, amit be lehet váltani 5 doboz twindos-os mosószerre. A Miele Magyarország azt mondja, hogy ez a kupon gyárból a géppel együtt érkezik és a jótállási papírral van összecsomagolva.
Ma felhívtam a EMAG-ot és az MM-et de a kis ügyfélszolgálatos lányokank lövésük se volt róla, ezért inkább azt mondták hogy nem jár hozzá. Most egy viszonteladó mi alapján veszi el úgymond a gyári promóciót? Így most az akciós gép már annyira nem is akciós mert a Mielenél 400 a kuponnal, máshol meg 365 kupon nélkül(?). Az a kupon kb. 30e Ft értékű.Van valakinek ilyennel tapasztalata, hogy viszonteladós géphez is adtak kupont csak az ügyfélszolgálat nem tud erről?
Köszi!
-
antalzse
csendes tag
Na megnéztem újra. A töltőjét be lehet csúsztatni a dokkolóba. És akkor ha belerakod úgy megy bele. Akkor végülis megoldott csak nincs külön töltő.
-
antalzse
csendes tag
Vettem egy Dyson V8 absolute-ot. Összeszerelésnél látom, hogy a dokkoló csak egy gagyi műanyag tartó, aminek nincs áram csatlakoztatása. Magyarul kézzel kell feldugni meg lehúzni minden alkalommal és nem tölti automatán.
Ennek mi értelme van? Még a "feleannyiba" kerülő Xiaomi is tudja ezt.. -
antalzse
csendes tag
Srácok mi a különbség a Dyson V8 Absolute és az Absolute NEW között? A NEW 110k most az EMAG-nál. Köszi
-
antalzse
csendes tag
válasz
ribarszki
üzenetére
de most tenyleg a mobilomon akarom nyomkodni a mosogepet? a twindos nekem is tetszik, de olyan jo lenne ha automatan intezne a dolgot es nem kene meg a mobilomon is kezelni.. ez nekem kicsit furcsa elsore. 50 fokos mosást meg a 5 éves electrolux allo mosogepem is tudja. neztem a menujet a 660wcs-nek de az a szurke kijelzonel valamivel jobban tetszik a wwd660 sarga kijelzoje.
most megnéztem, tőlünk nyugatra 1000 eur ez a gép
-
antalzse
csendes tag
válasz
ribarszki
üzenetére
Lehet én értettem félre valamit. De biztos hogy azt mondta, hogy a WWD660 - ba nem jó az utántölthető tartály, azt az eggyel okosabb gép tudja ami 399.000 volt. Ki is próbáltuk, fizikailag be megy, de a kijelzőn nem gyullad fel a twindos lámpa.
Ha 300ért volt ennél jobb gép, akkor várok, de arukereson tavaly augusztusra mutat 330-as árat. -
antalzse
csendes tag
Sziasztok!
Voltam ma a Miele bemutatóteremben, megnéztem a gépeket. Van ugye a belépő szint WWD120 és a kifutó modell a WCA030.
És amit néztem a WWD660 a twindos-os. Itt próbálom magam meggyőzni a feláron, de félek ettől a saját mosószertől. A csaj azt mondta, hogy a WWD660 ba hiába rakom bele a utántölthető tartályt azt nem ismeri fel a gép, azt csak a 399.000 es tudja.
Van valakinek tapasztalata ezzel a tartállyal? Fél évre számolnak 22.000 Ft ot mosószerre. Elsőre az elég meredek, hogy évente 40.000 et elköltök mosószerre, vagy többet ha a Miele elkezdi emelni az árát.
Utána elmentem a Márkabolt-ba, csávó mutatta az AEG L8FBC69SA-t szintén okos mosószer adagolóval meg mindennel is. 270e Ft, kb mint a Miele belépőszint.
Melyikbe lesz hófehér a koszos fehér zokni?
Segítsetek ebbe a választásba, megéri a 370e -es Miele gép vagy jó az AEG 100-al olcsóbban vagy jó a belépő Miele. Köszi -
antalzse
csendes tag
Sziasztok!
Sütőt szeretnék venni. Szempontok:
-ár 150e körül
-fehér legyen
-könnyen takaírtható (utálom takarítani)
-normálisan csukódjon (a mostani Zanussi olyat csattan hogy beszarok
)
-teleszkopos tálca jó lenne
-ilyen maghőmérő stb szarságok nem kellenek
3 márkát láttam fehérben: Bosch (milyen sütőben?), Whirpool, Electrolux
Mit javasoltok?Köszi!
-
antalzse
csendes tag
Sziasztok!
Visszaolvasva a fórumot szabadon álló mikróra azt látom, hogy Samsung vagy Wh. Én nem szeretnék sütni, főzni a mikróban, arra vannak más gépek a konyhában
viszont a sütői grill funkciót jó lenne kiváltani egy sima melegszendvicsnél pl.
Nem szoktam gyorsolvasztani, sőt a fagyasztottat inkább vízben olvasztom mindig. Szóval mikrózni tudjon és grillezni. Jó lenne ha egyenletesen melegítene és nem a tányér lenne forró (tudom ez a tányéron is múlik). Jó ha könnyen tisztítható.
Feltételek még: legyen fogantyúja, kijelzője, egyszerűen lehessen növelni az időt és ne kelljen plusz gombokat nyomkodni egy mikrózáshoz értsd. külön mikró gomb. Az is jó ha halk és nem rezonál. Ha nem csipog az nagy előny
Fehér színben lenne ideális a konyhabútor miatt, de úgy nem sok választék van árukeresőn
Ezeket néztem:
Samsung MG23F301TAS Mikrohullámú sütő - ez a TOP1 az árukeresőn
Samsung MG23K3515AS Mikrohullámú sütő - ez nem érintős
Samsung MG23K3515AW/EO Mikrohullámú sütő - ez fehér
Whirlpool MCP 344 WH Mikrohullámú sütő - ez is fehér de jóval nagyobb mint a többi
Nézzek még valami mást szerintetek? Márkában rugalmas vagyok. Árban max 50e. Köszi! -
antalzse
csendes tag
válasz
ribarszki
üzenetére
Én a vezetékes gépet el akartam engedni. Most a szőnyeg miatt azt nem venném elő pluszban. Olyan modell nincs, ami szőnyegen is jól teljesít? Csak Xiaomi-ra keresve az árukeresőn van több mint 20 típus 60k tól 160k felett is. Többi márka?
Dyson-ból belépő szint? Pl. a te Dyson-od mellé is kell még vezetékes gép? -
antalzse
csendes tag
válasz
ribarszki
üzenetére
Köszi a választ. Most kicsit elbizonytalanítottál. Igen keménypadló van, parketta és járólap. Szőnyeg az minimális. Leginkább azért tetszik, mert előveszem bekapcsolom és a konyhát akár minden nap fel tudnám vele takarítani.
Akkor jó alternatíva ha rendelek hozzá keménypadló fejet?
Van más típus amit ajánlanál? És a Dyson-ból melyiket javaslod? Köszi -
antalzse
csendes tag
Sziasztok!
Állóporszívóra szeretnék váltani. Roborock H6 -ot néztem ki Ali-ról. Tesztek alapján jó alternatívája a Dyson-nak jóval kedvezőbb áron. Van ilyesmivel tapasztalatotok vagy van ennek másik fóruma?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
)