Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dyingsoul

veterán

Hozzá nem értők mosógépes kalandjai
    1. Évad 6. Epizód

Mivel mindennel elkészültem, gondoltam leszedem a csúnya kékséget az elejéről. Nekiálltam de cafatokban kezdett el lejönni. Na tudtam, hogy ez így nem lesz jó.
    Kinyitottam teljesen a mosogatógép ajtaját és láttam, hogy a csavarok alá is beér a kék csomagolás. Ezért nekiálltam torx csavarhúzóval és kicsavaroztam az egyik oldalon az ajtót. Alul persze kipárnáztam, nehogy leesen az ajtó.
    Egyszercsak csörgést hallottam belül... egy belső alkatrész beesett az ajtóba... A vezérlőpanel felül jött a hang. Rémálom...
    Zseblámpáztam, semmi. Csak az egyik oldalán csavaroztam ki, kerestem de nem találtam gondoltam valahol egy csavar lehet az, de nem az volt. Visszacsavaroztam az ajtót.
    Óvatosan felhajtottam, vissza zártam az ajtót. Ami az előbb a vezérlés felől csörömpölt (ami az ajtó tetején van) az most szépen lecsörömpölt az ajtó aljába...
    Újra kinyitottam az ajtót, kicsavaroztam ismét csak az egyik oldalát. Résnyire belenéztem az ajtó belsejébe, lent megtaláltam ezt a kis fémdarabot.
    Na szerintetek ez mi lehet?
    Most gondolom szét kell szednem teljesen az egész ajtót és ezt visszatenni oda ahol volt. De hol lehetett ez? Olyan, mintha valami nyitó-záró mechanika része lenne. Szedjem szét teljesen az ajtót és keressem meg a helyét?
    Egyébként az ajtó nyit-zár ugyanúgy, mint előtte.
    De nem merem így ez után használni.

Egyébként oké, hogy béna vagyok és azt is elkönyvelem, hogy nem lett volna szabad hozzányúlni ehhez. De hogy ennyire szar legyen valami, hogy az ember elkezdi csavarozni és közben potyognak ki belőle a dolgok, az fenomenális.

Új hozzászólás Aktív témák