Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ribarszki

őstag

válasz ALI_G #25959 üzenetére

Ha kombi 2in1 akksis gépet tervezel venni, akkor azt kell mondjam, hogy az Electrolux Ergorapido gépek nagyon de nagyon jók! Sajna drágák, de megérik az árukat!

Karácsony előtt beszámoltam a fórumon a Lidl-ben vásárolt 2in1 akksis gépről, amit anyósoméknak vettünk. Akkor azt írtam, hogy vannak hiábi, de ezért az árért nagyon jó ajánlat és megéri megvenni. Megkövetem magam. Fölösleges pénzt áldozni rá, ritka gyenge minőség. Sajna fél év után csak rosszakat tudok mondani :( Mindene szorul, alig lehet kivenni a morzsaporszívót, a tartályában a szűrő kb 2perc után eltömődik, A tartály reteszeit oldó gombot olyan erővel kell nyomni, hogy fehéredtek az ujjaim. A szívóerő nagyon gyenge lett, a kefe nyikorog, a fej rosszul fordul és sajnos nem igazán szedi föl a koszt, csak sokadik áthúzásra. Nagyon nem ajánlom, sajnos rettentően gyenge eresztés.. :(

Majd mikor hazajöttünk tőlük, itthon a 4 éves Ergorapidoval porszívóztam a kislány alatt, komolyan ég és föld a kettő. Nehéz szavakban kifejezni a minőségbeli küönbséget. Az egyiket utálod használni, a másik óriási segítég. Ráadásul az enyém még a legelső alapmodell, Ni-Mh akksival. (Egyszer már cseréltem benne az akkukat, IKEA LADDA elemekre. 5ezer forint volt a 10db elem. Mint újkorában, pont olyan 4 évesen akksicsere után.)

Ha egyszer végleg beadja a kulcsot nem fogok máson gondolkodni az Elecrolux akksis 2in1 gépén kívül. Meggyőző darab, pedig kimondottan kritikus vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák