Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DeFranco

nagyúr

válasz #40553216 #19275 üzenetére

én port szívok vele, nem betűket. ;) valamivel a drágább modelpalettát is el kell adni, nem írhatnak mindenre tripla-a-pluszt :)

nem mintha ez tripla-a-plusz lenne, ellenben jól szív, tiszta a lakás. és amikor azt mondom tiszta, akkor az alatt tisztát értek, nem csak féltisztát. innentől kezdve meg nem érdekel, hogy milyen betűt írtak a biletára amit egyszer (sem) néztem meg megvételkor. por visszabocsátást már megbeszéltük. onnantól kezdve hogy hujujujuj vászonporzsákkal 6 év után sem a kilépő szűrőn sem a motortérben nem találtam port megint csak nem érdekel a betű.

a fogyasztás részirül meg majd egyszer számold ki, hogy hány év alatt térül meg egy 600W-os modell 20+k-s felára ;)

mindenki azt vesz amit akar, én csak az élő példát hoztam fel, hogy a márka- és bilétafetisizmus mellett is van élet. soha nem szidtam egyik modellt vagy megoldást sem, csak szépen kitartóan felmutattam, hogy ehhez képest egy töredékárú modell hol helyezkedik el a palettán. nem azért, mert ez az ultimate megoldás, hanem mert van vele tapasztalatom és mert baromira szemellenzősnek tartom ezt a hozzáállást, hogy csakamiele, csakahasználtkiasutóárúporszívó. wannabe prospektuslapozgató hülyegyerekek szokták ezt csinálni a tévés, kávés, stb. topicokban.

@Pumma: ez még dugós, nem bajonettzáras. de még egyszer sem esett szét 6 év alatt. igaz brotip: nem lóbálom ki a szívófejnél fogva az ablakon és nem sétáltatom keresztül egy közepes nehézségű kutyakiképző akadálypályán a csőnél rángatva. de ha ez bárkit megnyugtat, szorul, nem esik szét.

Új hozzászólás Aktív témák