Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Narxis

nagyúr

Üdv.

Vízszűrű topikhoz visszatérve kiderült, hogy olyan modell a DeLonghi kávéfőzőm ami a Scanpart vízszűrő dobozán fel van tüntetve mégse tudom használni mert a teteje nem kerek így nem tudom rátenni a víztartály tetejét. Nem csak ez a modell ilyen hanem többnek is ilyen a víztartálya. Kérdésem akkor, hogy hogy árulhat egy cég ilyet mikor világos, hogy nem jók a dobozon feltüntetett adatok? Már nincs meg a blokkja úgyhogy nem viszem vissza media marktba a vízszűrő patront de szerintem soha többé nem veszek olyan kávéfőzőt ami 30 ezer Ft-nál drágább. Azért mert őrölni tud meg tud hosszú kávét(amit nem iszok) meg eszpresszót(amiből meg mindig duplát iszok) egyszerűen nem látom értelmét.

Ez a scanpart cég meg szinte elérhetetlen, találtam egy fapados külföldi honlapot de nem tudom, hogy biztos övék-e, a hazai forgalmazónak meg van 1 db telefonszáma. Lehet azt megcsöngetem de kizárt, hogy bármi jóra számíthatok tőlük.

Ennek kerek teteje van de az alja nem olyan: Link

Csak azért írtam le, hogy más tanuljon a káromból, egyrészt már úgy tűnik a dobozon feltüntetett adatoknak se lehet hinni, legalábbis vízszűrők esetén, másrészt egy csomó extra költséggel jár egy drága kávéfőző. Nem tudom miben jobb a 15ezer Ft-os Szarvasi Kávéfőző márkánál. Ha finomabbat is főz annyival nem, hogy a 70ezer Ft-os különbséget megérje és akkor hol van még a vízszűrő(akár vízkancsóba veszem akár a kávéfőzőbe) amit 50 literenként vagy 2-3 havonta cserélni kell.

Új hozzászólás Aktív témák