- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsik
őstag
Pedig nem volt egy túl nagy összeg a próbáért és minden fillért megért!
Ha már rákérdeztél
Dali Concept 6 elöl, C1 hátul, meg a hozzá tartozó center van a rendszerben, QED XT Evolution kábellal C6 és center.
Zenére egész jó szerintem, de mozira nem elég dögös, dinamikus. Mondjuk a Concept sem kimondottam mozis szett. Ha van valami ajánlásod megpróbálnám.Szívesen elvinném a mozi irányába a hangot, szinte csak mozizok, zenét nem hallgatok.
A hátsó kábelem viszont csak egy 2.5-es Inakustik Star, az nagyon csere érett, azt elsőként cserélném, ha van jó tipped. Kellene vagy 20m
Előre is köszönöm!
-
ricsik
őstag
Megjött a NF 214. A házimozi téren nincsenek óriási igényeim, nem is vagyok igazán hozzáértő, vagy fanatikus, ezért a hallásom sem elég kifinomult ezekre a dolgokra. De.
A kábel csere után olyan különbségeket hallottam, amire sosem gondoltam volna.
Eddig a láda a rendszertől külön életet élt, kisfiús, terjengős, büffögős, elkent hangja volt.
Helyére került minden, szinte hihetetlen a változás. Bekerült a sub tartomány a rendszerbe, erő és dinamika járja át, sokkal megfogottabb, precízebb lett a hangja.
És nem bebeszélem, ezt nem lehet.
Eddig mért nem cseréltem?Köszönöm a tanácsokat!
-
ricsik
őstag
Nem úgy jött le, értettem mit írsz
, egyetértek.
A sub nem nagy szám, ez tény, én mondom, nem miattad írom. Viszont a kábelem hozzá elég alap, ráadásul 10m, mert a régi lakásba kellett, most már nem. Várok némi javulást, de nyilván nem annyit, mintha cserélném a subot 1-2 kategóriával nagyobbra. Az majd a következő lépcső lesz, de ahogy ráhibáztál 300-nál többért nem vennék új subot, így a NF 214 valószínűleg azt is ki fogja szolgálni. -
ricsik
őstag
Proson Rumble R-12 reflexes Sub-hoz keresek valami jófajta kábelt.
Pár éve még az Audioquest sub kábelei voltak ár értékben jónak mondhatók.
Ez a helyzet változott mostanában?
Mit lenne érdemes venni 20-40 között? 2 méter. Boxer nekem már sok, IrishRed-et néztem,
persze más márka is jöhet, nekem mindegy, csak jó legyen
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PICO PSU kérdések
- Milyen videókártyát?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- OLED TV topic
- Valami baja van a tápomnak
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Elektromos autók - motorok
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest