- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Aktív témák
-
KriszBoy
senior tag
Sziasztok!
A következőt szeretném megoldani...
Milyen erősítő, illetve pontosan milyen kimenet kell ahhoz...ha én hallgatok vmit a házimozi erősítőn, legyen az pl egy CD (most nem moziról van szó), akkor azt hallgatni tudjam egy másik szobában is...
Az erősítőn PRE-OUT kimenet kell, és azt összekötni a másik szobában lévő hifi AUX bemenetére, vagy elég erre a célra egy sima STEREO AUDIO kiment is (pl.: VCR OUT, DVR OUT). Ezekből mindig ki lehet nyerni az éppen hallgatott "hangot"?
Remélem érthető voltam!
Előre is köszönöm.
-
KriszBoy
senior tag
Helló mindenki!
Új vagyok még ebben a topikban és remékem jó helyen próbálok választ kapni a kérdésemre!
Adott egy házimozi szett aminek egy HDMI kimenete van! Én több TV-re szeretném kikötni (nappali és háló) és a megoldást keresem!
Láttam léteznek HDMI elosztók/splitterek, melyek szerintem nekem megfelelők is lennének!
Íme egy: [HDMI splitter]
Amire még szükségem lenne az a következő!
Ki tudom valahogy nyerni a HDMI kábelből egy RCA-ra (L&R) a hangot? Esetleg JACK-re?Előre is köszönök mindent!
K.
-
KriszBoy
senior tag
#260?
-
KriszBoy
senior tag
Sziasztok...
Átalakítás van éppen a számítógépem körül és meg szeretném kérdezni, hogy Ti milyen vezetékeket építenétek be a gép és az erősítő közé! Gondoljunk a jövőre is! Na nem 21 évre előre, csak ha vmi ésszerű ötlet van!
Én igazából 2 külön RCA-t vinék, egyet a képnek és egyet a hangnak ami természetesen Koax lenne!
Ötletek?
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- RAM topik
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest