- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Macrodroid
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Hátul van egy kapcsoló amit ha átárllítok,akkor az erősítő fixen 8-ohmos-ként látszik.
Vagy a másik állás ahol a main 4 ohmos és a többi meg 6.Valami ilyesmil.
Na már most ha a fix 8-ohm-ra állítom,akkor a 6-ohmos hangfal miatt nem lesz illesztett,és kicsit megerőlteti az erősítőt(ez a rossabb megoldás)
Ha 4-ohmra állítom,akkor csak spontán nem lesz illesztett semmi,de a hangfal>az erősítő impedanciát nézve,így csak a hangfalakra nem fog annyi teljesítmény jutni és a többi meg gondolom hővé alakul.Felejtsem ezt az egészet és kössem rá simán?
"legfeljebb a hangzás egysége - ami házimozinál alapvető szükséglet - vész el."
Na,nálam ilyen nincsNem is volt és egyelőre tuti nem is lesz,mert más hobbim van
Maradt a barkács megoldás.Nem is vagyok white fülü és csak picit jobb hangzást szeretnék a tv doboz hangjánál,elérhető anyagiak mellett. -
Sziasztok!
Van egy pár 8 ohmos hangfalam és találtam még egy pár hangfalat,ami csak 6 ohmos.
Az erősítő vagy 4 vagy 8 ohmot tud(5.1)Ilyenkor rá köthettem a 6 ohmosat,hogy ők legyen a hátső és a két db meg marad a main sugárzók.VAgy inkább felejtsem és maradjak stereo?
-
-
Hali!
Ma sikerült vennem 2,8k-ért 5m optikai kábelt.Elmehetnek a MM és a nagy bevásárlóközpontok 4k 1,5m-es kábellel.Ugyan úgy átviszi a jelet,bekaphatják
A legjobb,van különbség RCA és optika között,legalább meg is érteMég egy kérdés.Egy alap házimozi féleség rendszerhez is megéri kicserélni a régi réz kábeleket?Ha igen milyen minőségűt ajánlott és ezek árnyékoltak?
Kötelező program!
Könnyesre röhögtem magam.TV-én kiválasztottam egy zenecsatornát,Erősítőn egy FM adót és mindkét helyen valami zene ment.Csak kis érzék kell ahhoz,hogy tud ha jó helyre kapcsolsz olyan szinkronizáció lesz,hogy könnyesre röhögi magát mindenki.
Best of Pitbull videó szám Irigy hónalj mirigy Negró számára.Egész családot a földről kellett összekaparni. Anyukámnak fel sem tűnt,hogy más zene megy alatt és nem is értette a röhögés okát -
Üdv!
Most már félig meddig én is ide tartozom egy nekem új Yamaha RX-V430RDS-el és két db Videoton Dc 2050 (3 utas hangdoboz, 8 Ω, névl. telj.: 40 W, zenei telj.: 50 W, 45-20000 Hz)
MOst olvastam O L I esetét,én is tudok ilyet művelni?Vagy honnan tudom,hogy mi az a max amit még adhatok neki?
Még nem volt lehetőségem kipróbálni mit tud a kicsike,mert este 8kor nem örülnének a szomszédok
Bár talán addig nem pukkantottam el a hangszórót
Viszont a család még nem tudta értékelni az újdonságot .2x3 watt helyett 2x50 watt szólhat -
Sziasztok!
Régen kaptam két db Videoton 2550 hangfalat.Ezt egy régi lemezlejátszóval hajtottam meg,ami 1 éve megadta magát sajnos.
MOst szeretnék venni egy házimozi erősítőt 5.1 min,ha netán később rákötnék még több hangfalat.Ebben kéne segítség,hogy milyet válasszak?
Max 40k inkább 20-40 között.Igaz nem túl sok,de nekem csak egy erősítő kéne,ami elfogadható minőségű -
válasz
csizzah #4118 üzenetére
Köszi,igen dts cd.Vagy valahogy szerzek egy számítógépet és hangkarin be,de az persze nehezebb.
Gépen miért csak a vlc tudja lejátszani?Winamp,WMP kifagy.Foobar vagy mivel kéne próbálnom?Sok előnye van a digitális kimenetnek?Hány rca kábel kell hozzá,vagy esetleg másik kábel?Tudom,hogy a digitális jobb(szakma miatt tanulom,csak audioban nem vagyok otthon)
Köszi a segítséget,csak ennyi lenne
-
Sziasztok!Az lenne a kérdésem,hogy van 5.1-es audio cd,ami 760 mega.Elképzelhető?5.1 és még cd nagyság,ráadásul audio,de ez a minimum
Másik egy 6.1-es hangfalrendszerre szeretném meghallgatni(nem nekem van,de nem is vágyok 6.1)Milyen probléma adódhat lejátszásnál?
Az erősítőre egy dvd lejátszón keresztül kötném.A dvd lejátszó kezelni tudja a ezt a cd-t teljesen?
Aktív témák
Hirdetés
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest