Keresés

Aktív témák

• Sharkes

csendes tag

válasz #09634560 #48362 üzenetére

Köszi a gyors választ nektek. A szomszéd-tól elkért 25ftos o-play lejátszóját is megizasztotta a dts dehát könyörgöm ez mégsem hd master audio. Még annyit jó lenne tudni, hogy van e még valakinek itt ilyen tv-je és van e ilyen gondja vele. Jó veszek egy jó mediaboxot amely növeli a távirányítók és a vezetékek számát. Igenis egy tv-nek illene hiábtlanul vinnie a dts 5.1-et főleg a manapság. Köszi :-)

• Sharkes

csendes tag

Sziasztok!
    Nemrégiben vásároltam egy panasonic viera txl42e30e tipusú tv. Először csak a képvilága miatt kellett de aztán feltünt, hogy kezeli a DTS-t is ezért kidobtam a technics hifitornyomat az optikai bemenet hiányában és vettem egy sherwood dts erősítőt. Ez mind szép és jó volt mind addig amíg neki nem akartam álni intenzíven dts hangal nézni a filmeket és sajnos ezzel hangsávval a beszaggat a kép, igazából így élvezhetetlen. Van 300giga hd-filmem ami szinte mind dts-es ebből kb van 3db ami nem szaggat dts hangal a többi mind. Az angol és a magyar 5.1-el gyönyörűen mükszik. Felhívtam Panát ez ügyben, de nem tudnak válaszolni. Tudna nekem mondani valaki valamit ezzel a dologgal kapcsolatban?. Érdekes dolog, hogy az adatlapja szerint 2.0dts-t kezel, de én durván 5.1-nek hallom és vmi mesésen szól a rendszeren és ha nem is tudja kezelni az 5.1 egyet miért nem keveri le azt kész? vagy lehet lekeveri oké, de szaggatni akkor sem kellene? szal nemértem. Régóta vadászok valami magyarázatra és a válaszokat nagyon megköszönném.

Aktív témák