Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
hétalvó #8126 üzenetére
Max. a távon tudnék varázsolni.
Viszont nem hiszem, hogy ez segítene az én készülékemen.
Nem értek hozzá, de szerintem nagyobb a baj, így csak a szerviz tud segíteni.
Néha folyamatos alapzaj van ill. a bemenet választók is sérültek, mert ha csak egy készülék van csatlakoztatva akkor nem csak annak az aljzatát választva hallható a hanganyag. Továbbá az előlapi gombok funkció is elcsúsznak (néha) egyel jobbra.
Például a Cd bemenet választó Tape lesz, de a 7CH Input akár ki is kapcsolja a készüléket.
A 6 órás memória tartásról lehet olvasni manual alján, de talán ez kamu.
Mintha lett volna már nálam hosszabb időre is áram nélkül és ott maradtak a rádió csatik ahol voltak.
Sikerült felvenni, Muszklismick-el a kapcsolatot, talán tud segíteni. -
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani, Pesten egy megbízható, de nem horror áron dolgozó szervizt vagy szakembert ?
Marantz Sr 5200-ről lenne szó.(#8110) Clemi
Ha teheted kérj kölcsön egyet vagy hallgass meg valakinél egy olyan rendszert amiben van sub is és megtudod az első kérdésedre a választ.
Én sub ellenes voltam egy ideig, de amióta van egy Koda SW-10A-m már másként gondolom.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest