Aktív témák
-
Devil Smile
őstag
ilyet havert elkuldtem a Trélom-ba h mivel ok a szolgaltatok ott biztosan tudnak ilyet adni v megmondjak milyen tipus kell hozza.. valasz: nekik ilyen nincs nem tudjak milyen kell hozza kerdezzuk a szervizest..nah annak se volt koze semmihez..uzletbe lehet kapni de nem tudja milyen kell...
egyebkent a tipus: Cisco ISB 2001 mt neten egyelore semmi ertelmeset nem talaltam...
-
Devil Smile
őstag
válasz
Luissimo #17027 üzenetére
A STB nem lathato helyen lenne es az infrat vezetnenk ki vele... van a STB hatuljan egy IR kivezetes valoszinusitem h ez kell hozza mivel mar hasonlot nem talaltam es a szerelo is vmi ilyesmit magyarazott csak o vmi 7e ert ajanlotta..
(nem nekem kell hanem haverhoz kotottek IPTV t aztan a falra szerelt tv nel nem tudja sehova tenni igy a fal es a Tv koze a konzolra tenne a STB ot es csak a IR vevot tenne ki a TV aljara...ha esetleg Tudod(v tudja Vki) h nem ez kell hozza es adna konkret eszkozt linkel akkro azt megkoszonnem..
-
Devil Smile
őstag
Udv all
nem tudom ide tartozik e de ezt talaltam a legalkalmasabb topiknak a kerdesemre..
Ilyet hol tudnek beszerezni ezen a webshopon kivul mert itt csak akkor adnak ha ott veszek keszuleket.. igazabol ez egy IPTVs STB hoz kellene..
ha tudtok marik forumot ahol meg esetleg tudnak segiteni akkro pl s linkeljetek..
Aktív témák
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Trollok komolyan
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Macrodroid
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest