Aktív témák
-
Silent Bob
tag
válasz
lenkexxxx #486 üzenetére
Zenehallgatásra vegyél 2 csatornás motyót, CD-t +valami 20 ezres dvd-t. Nagyságrendekkel szebben szól, mint a hasonló árú reciever, mint ahogy CD is veri az ugyanannyiba kerülő dvd-t. Ha filmet nézel, benyomod a dvd virtual surroundját, azt annyi.
Ráadásul csak 1 pár hangláda kell, nem 5 db.
Szerintem. -
válasz
lenkexxxx #464 üzenetére
Felteszem valami költséghatékony megoldás érdekel és házimozira szánod. Így hirtelen a Yamaha RX-V361 ([link]) ajánlanám megnézésre, bár én akkor már elgondolkodnék a kicsivel drágább Pio VSX-417-esen ([link]).
Használt erősítőt vásárolni? Szerencse kérdése, alaphelyzetben nézz körül az AVX fórumán: [link], hátha lesz egy jó vétel esetleg. Mondjuk én kicsit mindig ódzkodom a használt elektronikai cuccoktól, bár lehet, hogy csak nekem nincs szerencsém az ilyesmikkel. ^^
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Trollok komolyan
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Macrodroid
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest