- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
Integra #7196 üzenetére
4-5 óra alatt dönteni jó eredmény, nekem hónapokba telt a front pár kiválasztása. 10 napra hazavittem próbára, ennyi idő alatt be sem járódtak teljesen, de megkedveltem őket. Miután visszavittem, még meghallgattam jónéhány dobozt, itthon és külföldön, többek közt Canton Ergo RCL-t. Az is nagyon tetszett.
-
BBéci
legenda
Véleményem a következő.
2003. őszén kaptam tesztelésre egy a tiéddel megegyező hangdoboz szettet, hozzá Denon AVR 1804 erősítőt, ami durván ugyanolyan (picit nagyobb) teljesítményű, mint a Yamahád. A Denon ára akkor 160000 Ft volt.
20 négyzetméteres nappalimban sem volt meggyőző a cucc hangzása. Tisztán, szépen szóltak a Celestionok, de nem volt bennük elegendő kakaó. Ha érdekel az erről írt tesztem, emailben elküldhetem.
Mostani, 22 négyzetméteres moziszobámban kipróbáltam néhány igazán komoly erősítőt (Denon AVC-A1XV 10x220 W, Pioneer VSA-AX10i, Arcam AVP700/P1000 2 kilowattos táppal)
és egyiket sem találtam túlzottan erősnek. Alapigazság, hogy teljesítményből sosem lehet elég.
Hangdobozokból pedig akkorát kellene választanod, amelyek képesek alaposan megmozgatni a levegőt. Ahhoz 20-as mélyhangszórók kellenek, hozzájuk egy 38 centis szubbal. -
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
válasz
Integra #7120 üzenetére
A receiverek hátulján lévő aljzatok korlátozott teljesítményre vannak kitalálva (DVD-játszó) egy szubládát nem kötnék oda. Általában oda is írják, hogy hány wattot vehet fel a csatlakoztatott készülék.
Azért egy próba erejéig, minimális hangerővel, talán használható ötlet.
Aktív témák
Hirdetés
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest