- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szeker #11360 üzenetére
Én elhihetem hogy jól szólt csak nekem valahogy rengetegnek tünik a 10 % THD (torzitás) normálisan 1% vagy alatta... Egyszerre csak 2 hangfalnak tud 100 wattot leadni.Tehát vehetsz nyugodtan valamivel(kb 75 wattig) kissebb teljesitményű vagy méretű hangszórókat is,4 ohmig lefelé,16ig felfelé.
-
törölt tag
válasz
szeker #11353 üzenetére
8 ohmos erösitő nincs,csak akkora értékre van megadva a teljesitmény meg a torzitás.Ráköthetsz 4 ohmost is,és kissebb-nagyobb teljesitményű hangszórókat is,csak akkor óvatosabban a hangerővel,max 70-80 %ig tekerd.
Nem tudom milyen erösitöd van,de a Mission MV8 szettet és a JBL SCS178-ast is rákötheted,ha már olcsó kategóriákban gondolkodsz.Próbáld ki amit veszel vásárlás elött és a te választottaid is,és rögtön rájössz,miért nem ajánlják a többiek egyiket sem. -
törölt tag
válasz
ricsik #10928 üzenetére
44.1 kHz.en csak a cd-k dolgoznak,tehát annyi a mintavéteki frekvenciájuk.de a többi más frekit használ(pl dolby digital 48Khz,SACD 64Khz,stb..). Ergo pipád ki minden frekvenciát.Az erősitő ugyíis átdolgozza,amit nem támogat a saját 192 KHzes frekiére,De iugyse találkozik számára ismeretlennel sztem.Ha nincs kipipálva akkor csak azon dolgozik a többi elveszik.
-
törölt tag
válasz
highness #10920 üzenetére
HDMI-vel kellene pedig képet és a hangot is küldeni az ertősítőn keresztül a tévébe küldened,különben hiába veszed az 508.at.Csak digitális hangforrásról tudod kihasználni az MKV és a HD hangformátumok elönyeit.Fülhalgató,vagy egyéb analóg(kivéve 7.1) csatlakozásról sose lesz HD hangod.Kikapcsolva viszont átmegy az 508-on a hang a HDMi-n.Simán megérné a kártyacsere.
-
törölt tag
Szia!
Erösitőt ezért az árért szerintem keresve se találhattál jobbat újat jelenleg tulajdonságok és ár-értékarányban. Hangszórót még ezt találtam.Vagy Wharfedale,Heco és akár Dali szettet is össze lehet válogatni,Keress még mélyládát hozzájuk,sokat dob rajta.DVD audiora sokak szerint jobb ,pl H/K,Nad,Marantz lennének ideálisak de azok legkevesebb duplája, és a hangfalak is nagyságrendekkel drágábbak,tehát ha minőségi kompromisszumot tudsz kötni DVD-audio téren(na nem nagyot,csak nem lesz elég dinamikája) akkor remek választás.Azért az Onkyo is remekül erősiti fel a DVD audio-t 7.1 multichannel bemeneten.
-
törölt tag
válasz
Gál István #10774 üzenetére
Fontosnak azért fontos mert az erösitő digitális jelfolyambóll tudja dekódolni a DD,DTS.... jeleket és onnan osztja szét a hangfalakra. Jobban mint a hangkártyád(pedig az se rossz,sőt).
-
törölt tag
válasz
Habár most nézem: a legfelső mikrofon bemenetet lehet digitális kimenetnek konfigurálni.
Ez akkor megoldva. -
törölt tag
válasz
Tudod használni,csak kellene digitális kijárat is.Ezek csak analóg csatlakozások.Azt meg ha a multichannel in-be dugod,akkor a gépednek kell a szoftveres részét(dekódolás,jelszintek) intéznie.Amire ez az erősitő százszor jobban és gyorsabban képes.Azért keress digitális kimenetes kártyát.Vagy vegyél mellé DVD vagy blu-ray játszót,vagy a szgépröl vidd LAN-on Wd-tv--re és onnan digitálisan az erösitőre.
-
törölt tag
válasz
Gál István #10770 üzenetére
Sztem megéri. 4-5 éves konstrukció. De van S/PDIF kimenet a kártyádon? Én nem láttam. Ha nincs,olyat szerezz.
-
törölt tag
válasz
ignion.n #10704 üzenetére
Szia!
Ennyi pénzből jó választás a Denon,és ha nem kell se HDMI,se HD formátumtámogatás,akkor remek erölködőre találsz.ÍIgen,optikain mehet a hang.
Előszőr nyugodtan kezdheted két normális hangfallal,feltéve ha használtak között nem-e akadna normális 5.0 v.5.1 szett.4-8 ohmig bármit választhatsz! -
törölt tag
Ez nem aszimetrikus csatlakozás,itt azért minél kisebb az ellenállás,annál jobb.
Nebulo5nek igaza van,de egy jó lánchoz az is kell,hogy minél zavarmentesebb jelet kapjon az erősitő és erre jobb a digitális csatlakozás.Mehet koaxxal ha ugy szimpi neked/foglalt az optikai.OSD menüben hozzá tudod rendelni -
-
törölt tag
válasz
imibogyo #10664 üzenetére
Ezt nem irtad,tehát semmit nem érthettem félre.
(Ha igen linked be légyszi.
) Normális menet ugye DVD-játszó-erősitő,tv.De nem baj ha más configod van
Jó választás a 607,ehhez az 578nak és a 608nak van 1 előnye: kikapcsolt állapotban is elvégzi a kapcsolást,konvertálását a leirás szerint-ezt probáld ki a boltban,két mösorforrás rá és be-kikapcsolni azokat,de ne egyszerre kettöt,mert az csunya világot okozhat.
.De ha ez nélkül megleszel akkor nagyon jó választás a 607 is,tavalyi elsőnek kiadott modell,tele akkori ujdonságokkal és HD támogatással.akkor muszáj az átkapcsolás HDMI-re.És Koax vagy optikain vidd bele a hangot,képet pedig komponensen,erröl ne feledkezz meg.
-
törölt tag
válasz
imibogyo #10657 üzenetére
Erösitőből mindenképpen1 kell.
Oda be a komponens és onnan mehet az erösitőbe.De egyáltalán nem is muszáj a komponenst bekötnőd az erősitőbe,elég a tévébe kötöd.sztereóval együtt.Jobb mint a Scart. Hangot pedig optikai vagy koax kábelen viszed az erösitőbe a dvd-ből,így annak csak tényleg akor kell járnia,ha szeretnéd.És akkor mehet nyugodtan az 508as is.
-
törölt tag
válasz
imibogyo #10649 üzenetére
A diplodocs.com oldaláról le lehet tölteni sajnos nem magyarul hanem angolul.Így nehezen tudom kihámozni.le is töltöttem,de ha jól láttem az ábrákon,sajna nem tudja.De az 578 és a 608 igen és a Denon 1910 is,ami olcsobb a 608-nál.Az én erösitöm felkonvertál,igaz nincs rajta HDMI csak komponens,ezért tudja.Végülis kábelkérdés az egész,veszel 1 helyett 2 komponenset és 1 sztereót és meg is van oldva.
-
törölt tag
válasz
Villanyász #10644 üzenetére
BBéci azért kérdezte,mert ott a mondatodban stb. ami satöbbit jelent. Ittt én is hirtelen divx,avi,mkv.. ra gondoltam.
-
törölt tag
válasz
burcz.techno #10636 üzenetére
Sajnos csak olyat találtam(Denon),amire Ipodot lehet kötni,vagy olyat ami max 2.1es.. De az USB vagy a kártyaolvasó igazából müsorforrások. Javaslatom:inkább vegyél az erősitő mellé olyan DVD/Blu-ray lejátszót,ami az igényeidnek megfelel és olvas USB-t.De még jobban jársz ha médialejátszót veszel,pl Wd-tv vagy PlayOn,amik direkt erre vannak kihegyezve..
-
törölt tag
válasz
leviii69 #10524 üzenetére
Ez kicsit olcsobb. De kereshetsz hasonlót.
-
törölt tag
válasz
leviii69 #10517 üzenetére
Én Jamoval meg elötte egy régebbi Mordaunt-short-tal hallgattam Onkyot mostanában. Mordauntnak határozottan élesebb volt a közepe és a magasak,De akié az Onkyo 606,jobban meg van elégedve a Jamo öszképével,nekem még ITT hangfal volt, amit Jamo300as váltott az Onkyon Jelenleg 6-8 éve Yamaha-Proson páros van.Az akkori Jamo-Onkyyo hangzása néha hiányzik.Sztem 150-250 ezres szettek közt keresgélj az 508ra -már ha jol emlékszem az van neked.De ehhez a többiek jobban értenek.
-
törölt tag
válasz
BigG.(nnnnn) #10494 üzenetére
Akkor miért kellene? Direkt neked szétnéztem a hardveraprón.Ezt és ezt talátam még. De ha ezek sem jók akkor (minden személyeskedést félretéve) jegeld a használt- témát.És gyüjts olcsó Onkyo vagy Yamaha erősitőre,igény szerint. 1-2 hónap nem a világ,,akkorra hátha akad 1-2jobb darab új vagy használt, esetleg hitel igénybevétellel juthatsz hamarabb újhoz. Ha hangfalad nincs,akkor van Onkyo egyberendszer is,amit esetleg bővithetsz.
-
törölt tag
válasz
BigG.(nnnnn) #10489 üzenetére
Kár hogy elment a Pioneer..
De se teljesitmény,54 Mhz videojel 6-8 éve elavult volt.nincs semmi bemenet semmit se birsz rákötni.felejtös egybecuccc.
-
törölt tag
válasz
vtechun #10476 üzenetére
Nálam az YPAO (Yamaha-féle, Audyssey-nek megfelelő) a Pionner 110 wattos subwofert - -10töl +10ig terjedő skálán -1.5-re állitotta fél hangerőn volt a sub 20 nm. szobában,centertól és a fronttol is kb másfél méterre van. Így normális választás az M/S is. Normálisan nem szabad kihallani a subot hogy honnan szól.
-
törölt tag
válasz
sanyi0629 #10439 üzenetére
Az 519 kapásból elvetve,mivel nem HD-képes,igy csak kidobnál az ablakon egy csomó pénzt.A másik 2 jó.Az se baj ha sztereóra használod,a frontra kell kötnöd.
Minden HDMi szabvány ad le hangot,csakhogy nem mindegyik erősitő veszi azt le!A fent emlitettek igen. Szgéptől független,feltéve persze ha a szgép leadja. Az S/PDIF azvan optikai és koaxiális az digitális interfész(csatolófelület) Amelyen keresztül ha nem is akkora sávszélességen,mint a HDMI (Kb 192kHz)de átmennek a Dolby digital,a DTS és a PCM-jelek,amit az erősítő dekódol és szétoszt. HDMi átviszi a hagot a tévére és ha 1.4a szabványú tévé csatlakozóba dugod,akkor visssza felé is megy a hang,ennek neve Audio return channel.
Egyéb erősitők : Van még az Onkyo 308 on kivül Denon 1709(ez pl nem DTS HD) 1610 1910 (ami Hd és HDMi képes).Harman/kardon 155(ez nem HD-képes)160 Sony str 800 Pioneer Vsx 819 és yamaha Rx-v 465. És természetesen az ezektöl nagyobb tipusszámú termékek ajánlhatók. Tehát ha körbenézed,nem véletlen az Onkyo ajánlása,többi drágább,vagy ha olcsobb,pl Denon,,vagy H/K akkor vmi hiányossága van -
törölt tag
válasz
BigG.(nnnnn) #10434 üzenetére
De igen,,nem is annyira alap. Középkategória alja volt kb.3. alulról a kb.8 bol.
-
törölt tag
válasz
BigG.(nnnnn) #10431 üzenetére
Végre! Ez nagyon jó!
Hdmi elötti darab de minőségi. -
törölt tag
válasz
falco5 #10417 üzenetére
307 ben se bemérő,se audyssey.
508 megéri a +45 ezret(+85??? 100 ezer ha jól láttam!!+85ért épp a 608-at kapod,ami felskáláz,és nagyon remek középkategóriás!!) forintot,mert tartalmazza a bemérőt(jó,oké egyszer kell használnod)a HDMi-röl jel-leszedő elektronikát.kicsit erősebb és több csatija van. De ha tényleg csak optikával küldöd akkkor valóban elég lesz a 307.
Igen lehet nagyobbat kötni de akkor hamarabb torzit
Igen,kb ennek ekkora méretben a 3/4ét kb,maradék az elektronikát táolálja+hő. tehát kb majdnem annyit,nagyon jól tippeltél de ne feleddd elérheti a 100 wattot is -extrém esetbne- az 1 hangfalra leadottt teljesítmény. -
törölt tag
válasz
BigG.(nnnnn) #10411 üzenetére
A linkeket kicsit késöbb de dióhéjban:JVC,Kenwod.. okat felejtsd el és a nagyon régi Onkyo,pioneer,denon..okat is akor inkább ez a Thompson,még ez tünik a legelfogadhatóbbnak.. És régebbi erősítőkkel kb.5-6 évig érdemes visszanyulni,ezért nem ajánlom az ezt nem tudó Pioneer ,onkyo.. modelleket. Kb Mekkora szobába kellenek?Mire?Film,Zene? Milyen hangfalakat tervezel? Mert Ha veszel mondjuk 2-3 éves Sony,Onkyo,Denon.. vagy 5-6 éves csucsmodelleket.pl 7xx,8xx sorozatú onkyo,2xxx 3xxx Denon,sony ES W,Z3xx vagy felfelé sorozat,négyjegyű yamahák, négyjegyü Pioneerok,már azok is megfelelhetnek.
-
törölt tag
válasz
BigG.(nnnnn) #10406 üzenetére
Valóban a márka kicsit gázos.De nem is készitett 2-3 sorozatnál többbet,tehát nem olyan mint mondjuk az Onkyo,vagy Denon,amelyek nemigen forgalmaznak mást,mint erösitőt,lejátszót és egyéb kellékeket,,mégis nevet tudtak szerezni.vagy a Pioneer és Sony,amik egyéb üzletág mellett ebben is sikeresek.
Ja és nehogy azt hidd,hogy képes egyszerre 5ször leadni a 100 wattot bármelyik erösitő is! Vannak ugyan kivételek pl Harman Kadron,Marantz vagy Parasound és a monoblokkokat gyártó cégek. 1 vagy 2 csatornát mérnek teljes kivezérlésen és arra adják meg az adatokat,pl ennyi ohmon ennyi teljesitmény,torzítás.... lehet hogy ez a 100 watt csak 1 csatornát szólaltat meg egyszerre ezért kellenek ekora hangfalak mert képzeld el 100 wattot egy 30 wattot biró hangfalon.... -
törölt tag
válasz
BigG.(nnnnn) #10402 üzenetére
Szivesen hidd el nem a pénztárcád elllensége vagyok!
Most mennem kelll focizni,majd 9kor jövök.
-
törölt tag
válasz
falco5 #10400 üzenetére
A 307-es nem szedi le a hangot a HDMI-Ről,csak Ugynevezett HDMI Passstrougth,csak továbbitja A 308 viszont leszedi,1.4-es szabvány szerint és ha 1.4 es csatlakozójú tévébe van bedugva,akkor visszafelé is megy a hang (audio return channel). Ne kérdez miért, nem szedi a 307 sztem semmi értelme nincs! Ja 508as nemcsaek erösebb hanem az 508ban van audyssey,(bemérőmikrofon) sokat segit!Igen megéri emlékezz vtechunnak se volt,nem gyözött kérdezni!
-
törölt tag
válasz
BigG.(nnnnn) #10397 üzenetére
Ezek hangnormák,A DVD-Blu-ray lemezeken vannak rajta. Blu-rayen még magasabb formátumjai,DD+ és DTS-HD. Ezek HDMI, optikai vagy koaxiális digitális csatlakozon mennek át bitstream(adatfolyam) jelként,ezt veszi az erősitő és dekódólja.Te még választhatsz több hangforma közül,amit enged a jel pl.Dolby pro Logic 2x,Theatre,music hall,stb., ezeket az erösitö állitja elő.A Jobb erösitők nemcsak szétválasztják hanem csatornánként tudják a hangerejüket,hangszinüket a szobához állitani és a bitsebességet is kiírják.
-
törölt tag
válasz
BigG.(nnnnn) #10389 üzenetére
Jó lenne vinné pl.a DTS-t ez ma már alap. A legtöbb nagyon régi volt,méd DPL II se volt rajtuk.Hidd el,a te érdekedben tettem/tettük,nagyot szivnál velük. Volt 1 Harman/kadon 30 ezer tájékán.És 1 Onkyo a tesz-veszen amit értékelhetönek találtam.tehát1:dobj még picit rá és 2: más oldalakra is nézhetsz mint a vatera.
-
törölt tag
válasz
BigG.(nnnnn) #10346 üzenetére
Akár az általad linkelt 4-es simán alázza.
A Yamahákat nem ismerem annyira évjáratra de talán a 2es jó vétel lehet. És a 4es. -
törölt tag
Talán jó helyre írtál.
Alternatívák:1 csak olyan lejátszót veszel amin van analóg kimenet,és általában mindent tud ami neked kell.
2:nemcsak érdemesebb és nemcsak jobban jársz mert,pl több minden köthető rá hanem ha jól választasz,-lehetőleg különálló elemekből,esetleg lejátszó nélküli szettet választasz, (A lejátszóval felszereltet gyorsan felejtsd el!!!),kinyílik egy másik világ jellegű érzésed lesz, elfelejted a Geniusnak még a nevét is házimozi tájékán és oda száműzöd,ahová való:szgépre kötve íróasztal köré.
Olyan mélynyomó max 2.1ben él de olyan nincs,aminek digitális bemenete lenne! Ezt gyors felejtsd el. -
törölt tag
válasz
falco5 #10312 üzenetére
A 307/132 hamar ki fogod nőni, a 142 és a 507 viszont egészen korrektek. Jók a hátsó hangfalak amit választottál hozzá,én viszont mégis az elsőket venném meg mert hiába bipol,az alacsonyabb hangok töményben nagy hangerőn megviselik..Vagy ha költséghatékony akarsz lenni, ott az Onkyo nagyobb rendszere,
-
törölt tag
válasz
falco5 #10312 üzenetére
Jó hírem van a subbal kapcsolatban:Ennek is ugyanolyan subkimenete van,mint az összes többinek!Ha késöbb másik subot veszel és olyat,aminek van line out kimenete,akkor gyakorlatilag 2 aktiv subod lesz.
Hát nem mondom hogy elég lesz a hátsó¢er kombi,inkább az állóhangfalakat vedd meg elöször. Ha mégis a center+2hátsó szettet veszed akkor a hátsókat a frontok helyére kösd,És óvatosan a hangerővel,mert ha nem méretes a hátsó+center készleted akkor hamar kinyíródnak a hátsó dobozaid. -
törölt tag
válasz
falco5 #10300 üzenetére
Én viszont azt mondom hogy nézd meg intuició által választott Onkyo HT-S3305 egydobozost! Árban és tudásban is megfelel neked csak elfelejtettem megemlíteni,mert lekerült a napirendről.Sorry! H/K-ra is tehetsz 100 wattost.130-as is mehet rájuk mindkettöre.
Többi kérdésedre holnap,mert melóhelyről írok,direkt miattad lógtam be egy szgéphez,amúgy teljesen más munkakörben vagyok. -
törölt tag
válasz
falco5 #10294 üzenetére
A H/K az 5 csatornára mért adatot adja meg,míg a legtöbb többi 1 vagy 2 csatornára mért legnagyobb teljesitményt adja meg,ezért mosolyogtam magamban,mikor fentebb a Sony 100 wattját képzelték mind az öt vagy hét csatornára a 135 wattos tápegységből.Ezt azért ugy képzeld hogy dinamikusan változik,tehát elképzelhető mondjuk hogy a 100 wattot csak a center kapja meg.s azért képzeld el 30 wattos falra 100 wattot kibocsátani...
A másik kérdésedre: elég az optikai kimenet,Nem kell HDMI főleg ha nem is tervezel más,és a médialejátszóknak is vannak digitális kimenetei.Akkor lehet elég lesz neked a Sony vagy az Onkyo 307 esetleg az 507,amin már bemérőmiki is van,ha jól tudom.Azt válaszd a 3 közül amelyiknek elegendő bemenetei vannak,amire közeljövöben kelllhet,pl DVD játszó (bocsi,azt nem néztem meg). -
törölt tag
válasz
falco5 #10290 üzenetére
Nos,ha szgépre akarod kötni, és HDMi-vel viszed ki, akkor Onkyo tx-sr 308 alatt nem úszod meg.Azalatti erősítők legtöbbje csak HDMI passtrought ami nem szedi le a hangot a HDMI-ről.A hangszóró is fontos láncszem de az nem baj ha csak sztereót veszel és késöbb növeled 5.0 aztán 5.1-re.1 Sony erőlködő és 1 JBL SCS178 viszont alig több mint 110.
-
-
-
törölt tag
válasz
Szab02 #10270 üzenetére
DTS-t alapból mindegyik erösitő kezeli.Onkyo 308 vagy inkább 508,Denon 1910 vagy 1911 . ha meg nincs HDMI akkor Onkyo 307 vagy Denon 1609 is megteszi. De a HDMI késöbb bármikor jól jön blu-rayre vagy médialejátszóra is.Az Árgép.hu-n találsz esetleg nagyobb választékot.
-
törölt tag
válasz
falco5 #10254 üzenetére
Márkák:erösitö. Denon,Onkyo,Yamaha,Sony Pioneer Harman/kardon Marantz.
hangfalbol nagyobb a választék de:heco,infinity,B&w JamoMission stb.. lényeg: ne sal vagy elta.
Mélynyómó az maga külön erösitővel rendelkezik. Ennek méretét a szobád nagysága és a pénztárcád határozzák meg. -
törölt tag
válasz
vtechun #10246 üzenetére
Amit írtál az jel-zaj arány,az emlitett zajt inkább a benne levő áramköri elemek,vezetékek,kondenzátorok.. keltik. De az Onkyod jel-zaj aránya nagyon jó, 106 ha jol tudom ezt még a régi hifi szabvány de még az én erőlkődőm se érte el. Lehet inkább a mélynyomód érzékeny csak rá.MS-al egyből elmulik.Én nem törődnék vele,ennnyi erővel irigykedhetnék a Rotelre.,Inkább élvezem rajta a zenét és a filmeket habár én is le fogom télen cserélni.Valószinűleg Onkyóra vagy Pionerra ,Denonra,H/K-ra esetleg Sonyra cserélem.
-
törölt tag
válasz
vtechun #10241 üzenetére
Valóban,Azt elég sztem középállás fölé tolni,nem kell maxig. Igen, az erősitő saját zaja.Ami van ugyan mivel minden erősitőnek van rezonanciája,max észrevehetetlen.Pl az emlitett Rotelt is csak akkor,ha a füled a hangszóróhóz rakod.Szoba közepén már nem észlelhető. Ugy Dabadab is hallaná sztem az övét. Alatta semmi.
Azért kiváncsi lennék egy jófajta sztereó rendszerre is. Ott tuti teljesen észrevehetetlen lenne még fülhalgatón is. -
törölt tag
válasz
vtechun #10238 üzenetére
Nekem régifajta Yamaha 1400 RDs van, és az akkoriban jónak számított,tehát THX 1.kiadású DPL IIx és DTS diccrete... tehát felső-közép kategória volt akkoriban. Az rmlitettt zaj a mélynyomon csak a -80 tol +32ig terjedő skálán 12-től jelenik meg és a hangfalakon valamivel alatta fülhallgatón pedig már -10től..Egy ismerösnek milliós értékű Rotelja van és ott is megjelenik a lgefelső 10 % on(ott azt is kijelzi),pedig az különblokkos tehát külön vezérlő és az erősitő egység.Épp a napokba lett ez téma nálunk. haveroknál.. Onkyot még nem néztem,de sztem teljesen zajtalan erösitőt nem is találsz,mivel nem is létezhet,max olyan kis zajút mely észrevehetetlen,pl az emlitettt 607-es.Vagy az O.L.I barátunknak leromlott a hallása a sok rocktól.
-
törölt tag
válasz
PLaci58 #10236 üzenetére
Mire alapozod a sejtésed???? Minden erősítő manapság 4-16 ohmig fogadja a hangfalakat tehát 6 ohmos erösitő nincs,legfeljebb 6 ohmra van megadva a teljesítmény és a THD(teljes harmonikus torzitás).A digitális erősítők pl Panasonic,vagy Sony modelljei más elveket ún.sávszélesítés impulzusszélesség-nyújtás technológiával dolgoznak amiket ugy kell elképzelni,hogy rendkivűl kis szakaszokban kapcsolgatják rá a tápegység áramát a bejövö nagyfrekvenciájú sinus-jelekre,mindezt digitálisan egészen a kimenetig tehát a PCM-et sokszorozzák ez közel 90-95 % hatásfokú,ezért nem melegszik a digitális erösitő és ezért kevesebb árammal is megelégszik.
Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Építő/felújító topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest