- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Integra
titán
kinek lóg itt mennyezeten projektora?
az help me pliz, klikk -
Integra
titán
válasz
xtremetuning #34046 üzenetére
majdnem jl audio sub-ot vettem az autómba, de végülis re audio lett helyette.
gondolkodtam egy ideig abban is hogy beszerzem a hangszórókat és a dobozt meg autóhifisekkel építjük össze, mint ahogy a subot is az automba terveztük az re paraméterei alapján. -
Integra
titán
válasz
xtremetuning #34035 üzenetére
elhiszem, de ez még nem az én kategóriám.. nekem kb fél milla az, amit csak az 5.1-re szánok. receiver nélkül. majd. többet nem igazán ér meg.
majd ha már egy nap házat építek és oda betervezem. nem vagyok csilliomos. -
Integra
titán
válasz
xtremetuning #34028 üzenetére
1 milla per darab? azzzigen... remélem ennyiért le is ...
-
Integra
titán
nem mondta senki, hogy vitatkozz vele, engem viszont tényleg érdekelt volna az indok. egyszerű kíváncsiság és hogy ne abban a tudatban haljak meg, hogy de miért?!
ma megcsinálták a lotus notes-om dél-amerikából, mert ázsia support nem tudta. én meg rühellem a lotus-t, nem foglalkozom vele, ezért vannak, oldják meg. de megkérdeztem a palit, hogy mi volt a baja. elmagyarázta. logikus és érthető volt. legközelebb is meg fogják csinálni, ha elhal a lotus, de legalább hamarabb tudom a hiba okát. -
Integra
titán
válasz
Dorian #33673 üzenetére
sőt, még ez se kell, hanem beteszel egy olcsó 200 gigás hdd-t, letöltöd, összerakod a filet és aztán gigabit lanos routeren áthúzod a média lejátszóra, ennyi.
BBéci: na ezt passzolom. szerintem ez egy múlt béli öröksége a gyengébb hardvernek, internet kapcsolatnak. talán az ftp miatt, ha egyes ftp alkalmazások nem tudnak resume-ot. nem látom én sem, hogy technikai oldalról mi indokolja a darabolást.
-
Integra
titán
passz. képesek az ilyen lejátszók amúgy a rar darabokat kitömöriteni, összeilleszteni és a felesleget letörölni és csak az összerakott filet és nfo file-t megtartani? vagy letölti, ez egy dolog, de utána lehet pc-re rádugni és megcsinálni mindezt? mert akkor mi a túrónak egy letöltésre képes lejátszó, ha ez a cél, inkább egy ocska laptop arra dugva a hdd-vel. szerintem
-
Integra
titán
nekem is mindegyik kábelem premium típusból van, csak most 7.5 méterest is kellett vennem, ez meg már combosabb volt a maga 13ezres árával
azt meg nem is tudtam, hogy a 2-es splitter is saját tápot kap.. még jó, hogy csak 8-9 dugaljat csináltam a polcba a lan meg koax mellé.. -
Integra
titán
megjött az in-akustik kábel meg splitter. szép darabok. főleg a splitter.. remélem legalább olyan jó lesz ez a 30 centis kábel meg műanyag doboz, mint amilyen k. drága volt..
-
Integra
titán
kéne egy kb 4 méteres tápkábel 90 fokos villadugóval. merre nézzek?
-
Integra
titán
válasz
KTTech #33454 üzenetére
muszáj. azért terveztem így a villamosságot, hogy se a tv, se a beamer, se a házimozi receiver, műhold receiver, media player, ps3 meg a többi, semmi se fogyasszon áramot kikapcsolva (standby-ban). feleslegesen nem pazarlunk áramot. úgy tűnik ez lesz az ára. na mindegy, akkor is így lesz.
viszont egy picit para van a műhold beltéri miatt, mert úgy tűnt, ohgy ha kihúzom a konnektorból (áramtalanítom), utána bekapcsolásnál azonnal telepíteni meg beállítani akarja magát. ez meg kemény dolog, mert 1200 csatornát talál meg 300 rádió csatornával, fw frissítést keres.. ezt minden alkalommal csinálná, akkor viszont nemtom micsináljak.. ja és a legjobb: hangja van a notebook hdd-nek benne, hallom ahogy idle-ben "kattog" néha... nem lesz ez így jó -
Integra
titán
vazze, a merevlemezes műhold receiverek mióta bootolnak?!
-
Integra
titán
természetesen nem tartom kizártnak, sőt, ahogy mindenhol a költségcsökkentés bárdja lebeg a mérnökök feje felett... igazság szerint még azt sem tudnám megmondani, hogy tud e valóban érdemi újat és jobban egy újabb tipus az adott sorozatból.
aki nincsen ebben benne 24/7 mint pl én, annak esélye sincsen arra, hogy értse, tudja..
ez van, igyekszerm a realitások talaján maradni. -
-
Integra
titán
válasz
bajnokpityu #33154 üzenetére
külsőre sem?! pedig a legszebb dobozok között vannak
elegáns, minimalista, semmi gombdzsumbuj, tudatosan kerülik végre ezt a hivalkodó stílust, rájöttek, hogy a kevesebb többlegalábbis szerintem, én örülök neki nagyon.
-
Integra
titán
na ez jó kérdés. nem tudom 100%-ra megmondani, mert noha hdmi-vel volt összekötve az oplay, de receiveren keresztül, és úgy a monitorba és legkésőbb a receiver. holnap felrakom a falra a tévét vagy holnap után és akkor direktben bedugom rá az oplayt a receiver bekötése nélkül és meg tudom mondnai biztosra.
de itt talán azonnal rá is vágják neked a választ
-
Integra
titán
premium 1.4a, 7.5 méteres, 180 fokos csatisat, ez 15ezer.
az 1-ből a 2-be splitter pedig 22e.
van már egy 1 méteres meg egy 3 méteres premiumom, nagyon elégedett vagyok velük.amit te nézel, az valszeg a reference, de nekem nem olyan a rendszerem, hogy kellene hozzá.
mod: ja hát hogy hát hogy az exzellenz...ennyire rossz a mostani kábeled? én inkább összel vennék egy új generációs dune mp-t, mielőtt ilyen kábelre cserélek, mert a ryan is lehet szűk keresztmetszet. én is arra várok, de az még pár hónap. addig is egy asus oplay-jel nyomom
-
Integra
titán
válasz
Vidala #33001 üzenetére
valami hasonlót gondolok én is, de mivel már elfogadható receiverbe dugom, nem szabadna kijöjjön. csak eddig u2410-be dugtam a receivert, most meg már lesz normális plazma meg projektor. de nem hinném, hogy szignifikáns változás lenne. ellenben a kényelem és egyszerűség, hogy nem egy kábeldzsihád van a receiverbe dugva, felettébb vonzó.
-
Integra
titán
hogy érdemes összedugni a rendszereket?
dune-projektorba és tévébe vagy receiverbe és úgy a projektorba és a tévébe?
ugyanez igaz a műholdra és ps3-ra is.
nekem tök adja magát, hogy a receiverbe dugom mindhármat és onnan megy ki mindkét képernyőre. létezik képi minőség romlás receiveren keresztül? ilyen kategóriáson?
én nem hinném.. -
Integra
titán
ha már bd, akkor lehet agyalni milyen egységet kap a ps4, jövőre úgy tűnik piacon lesz.
bár kétlem hogy a hdi-t verni fogja -
Integra
titán
válasz
bajnokpityu #32877 üzenetére
na, szóval majd ha lesz házam, akkor lesz moziszobám, azt úgy fogom megtervezni meg megépíteni. jelenleg csóró ifjú vagyok, nincsen házam, 50m2-ből gazdálkodom teljes területre, ennek megfelelően szerény a nappalim, ne várjunk imax-et
valahol kompromisszum lesz az egész, és messze lesz az ideálistól, vannak körülmények, ezek adottak, így kell a lehető legjobbat kihoznom. majd szépen alakul, először marad a hkts, aztán ahogy idővel látom már, hogy mi merre meddig, ott lakom és egyenesbe jön a bankszámlám újra, akkor dobozolhatok, ha rámjön az 5 perc
de ha valaki megszponzorál 60-70 millával, hogy építsek belőle egy fasza házat, megteszem, ügyes vagyok -
Integra
titán
ha arra gondolsz, hogy a fal amin a tv és a vetitővászon lesz teljesen be van épitve, ez nem lesz. a tv alatt lesz egy nagy lebegő polc a falra szerelve a föld felett amiben minden gépészet megvan. felette 70 centis magasságban a tv és ez elé jön le a vászon a tv feletti fatokba rejtve, ami kvázi egy lapos széles polc a falra szerelve szintén.
amúgy sem klasszikus 4 fal szoba, mert egy légteres a nappali-konyha egymás mellett, egy félszigettel elválasztva. -
Integra
titán
ezekkel a kisebb polc dobozokkal még tudok kezdeni valamit, mert talán meg tudom oldalni az elhelyezésüket. nagyobbak már nem mennének, de nem is akarnék, csak megölöm vele a teret. a monitor audio rx1 pl még fektetve a vászon alatt a polcon elfér, és a kettő között a center is, 226cm a polc felületem. ezeket a polc dobozokat amúgy lehet az oldalukra fektetve használni?
nagyobb doboz már csak azért sem lehet, mert az egyik szatellit dobozt a konyhám félszigetébe, a pult alá kell elrejtsem valahogy..a kef férne el a legjobban, de a darabára miatt szerintem hanyagoljuk
-
Integra
titán
na, keresztkérdés:
kompakt méretű 5.1-es rendszerből mivel érdemes foglalkozni? nincsen sok helyem, ezért a másfél méteres gettoblászter hangdobozok nem játszanak
jelenleg ugye hkts11 recseg avr355-re dugva, nem kéne sokkal nagyobb. mik a lehetőségek?
ja és az a splitter, amit belinkeltem lejjebb elfogadható? -
Integra
titán
válasz
bajnokpityu #32837 üzenetére
megmondom a megoldást: le kell szarni. hülyének lenni (még) alkotmányos, de inkább vele született joga mindenkinek
tudom én is, ahogy a legtöbben tudjuk, hogy mi a jó, meg a legjobb, csak a pénztárcánk véges. ettől függetlenül nem fogom fikázni azt amit nem engedhetek meg magamnak, meg azt mondani arra, amim van, hogy ugyanolyan jó, mert ez nyilvánvaló baromság. Béci is túl sokat idegeskedik olyanokon, akiken felesleges.
-
Integra
titán
természetesen eszemben sincsen a minőségi kábelek közé dugni egy teszkó turkálóst, maradok az in-akustik premiumnál, erre gondoltam.
a kábel is marad a projektorhoz egy 10 méteres premium, amit viszont nem tudom szintén, hogy ha csuklós megoldást választom, akkor az szintén, okoz e minőségromlást, vagy vehetek nyugodtan csuklósat? -
Integra
titán
meghozták a költöztetők a cuccaim.
receiver az előlapján állt, igy szállitották... ok, eredeti csomagolásban, de hát bassza már meg az ilyen, hogy nem látja mit szállit... jó, hogy nem dobálgatták (remélem) -
Integra
titán
voltam tegnap hdmi-t venni, és csak ezeket a 180 fokban eltekerhető fejűeket találtam. megbízhatóak ezek? nem mertem megvenni, tartok tőle, hogy idővel egyszerűen elkopnak és tönkremegy a kábel a csatlakozónál és jelátviteli gondok lesznek..
-
-
Integra
titán
megértem, hogy kiakadsz rajta, de próbáld meg elfogadni, hogy nekünk nem ez a munkánk, nem ebből élünk, a te segítségedre hagyatkozunk, mert a te tudásod valós, ez a te világod, sokkal reálisabb képet adsz, és segítesz eligazodni, hogy a kínkeservesen összekeresett pénzt legalább jól költsük el.
itt rajtad kívül nem sokan mondhatják el, hogy szakik, én legalábbis semmi képpen sem, nem ez a területem. -
Integra
titán
ugyanez a sigma chip ami a dune-ben van, megvan a kínai verziókban is, amik fele annyiba (se) kerülnek. akkor miben jobb a dune? ok, design, szolgáltatások (ebben se vagyok már biztos), képminőségben?
én kicsit elkenődtem az új moduláris dune kapcsán, hogy nem lehet a hdd-t cserélni benne, hanem fixen kell becsavarozni.. a régi base-nek ez nagy előnye volt. miért fusson folyamatosan az a hdd, amit nem nézel? -
-
Integra
titán
válasz
#09634560 #17976 üzenetére
megkapja
annyi helyem van, hogy ezt rendesen megtudjam oldani.
a lyukacsos megoldásról meg eszembe jutott, hogy a center és a két első hangdoboz kábelezését is így fogom megoldani, kitallom, hogy hol legyenek és kapnak a kábelek is 1-1 lukat így nem lesznek azok sem szem előtt.
a center sugárzó lehet kb 15-20 centivel előrébb mint a két első sugárzó?? -
Integra
titán
válasz
m47rules #17964 üzenetére
a munkaóra az munkaóra, ott nem tudsz spórolni, max az anyagon. ha komoly, minőségi valódi fát keresel, megfelelő tulajdonságokkal, akkor az sem két fillér, tehát simán drágább lehet mint akár egy eleve borsos áró már készen kapható polc. a minőségnek és egyedi igényeknek mindig is ára volt van és lesz, de igyekszem megtalálni az arany középutat.
-
Integra
titán
válasz
#09634560 #17941 üzenetére
nem venném ki, jó helyen van az ott, az a lényeg, hogy a receiver teteje és a polc között legyen kellő magasság a meleg levegő távozására. meg hova jönne le a vászon? pont tetszik az elosztása, praktikus, minimalista, nagyon elegáns, mégis otthonos. nekem csak 3 szekciós lenne, mert nincsen ilyen bazi nagy falam, csak be kell terveznem minden szekció mögé pontosan egy 3-as konnektor aljazatot is. meg persze fából, nem betonból. pedig ez a beton is bitang jó, marhára tetszik, de hogy ez mennyibe kerülne betonból, bele sem merek gondolni..
ami eszembe jutott, hogy azt még meg lehet csinálni, hogy rácsosra megfúrom a receiver felett a falapot, szép design elemként, és akkor felfelé is tud távozni a hő. -
Integra
titán
igen, a katasztrófa elemeket már én is észre-észre veszem
engem csak a fal, mint design elem érdekel ebből a képből, hogy ne midnen fehér tégla fal legyen a nappali részen, hatalmasat dobna a hangulaton. az előző képből pedig csak maga a polc érdekel, amit egyik cimbora gyártana le. 3.6m széles a falam és 2.6m magas, úgyhogy számolnom kell, és helyre tervezni.
nincsen semmi komoly hifim, egy sima h/k avr355 receiver és egy h/k hkts11-es 5.1 rendszer mindössze, de az én igényeimnek megfelel és nem fulladok bele kis helyen a hatalmas hangdobozokba sem, mert nincseneka center és a két első hangszóró az első képen látható kis falra szerelt polcon lenne, még csak falra sem fúrnám őket. természetesen nem a fal sarkaiba kitolva tenném a kis hangdobozokat, hanem a vászon mellé közvetlenül a polc széleire. a vászon meg lejönne teljesen a center hangszóró felé 1-2 centire. így meglenne az is, hogy a vászon a földtől kb 50-60 cm-re kezdődne, nem ütközne bele semmibe.
a mélynyomót hova kéne tennem? ugyanis azt én is a sarokba a polc mellé terveztem, de ezek szerint nem az igazi ott..az igazsághoz hozzá tartozik, hogy mivel nálam egyben a nappali, konyha, étkező rész, ezért akusztikailag eleve rossz lapokkal indulok, csodát nem várok..
-
Integra
titán
válasz
Dorian #17924 üzenetére
igen, ez a fejtörés nekem is, ülve még nem gond, de ha fekszünk a kanapén és úgy nézzük a filmeket már zavaró lenne. még keresem a végleges megoldást, hogy rakjam fel a vásznat. lehet, hogy felfúrok a falra egy, a toknál vastagabb fa gerendát és magát a tokot is betokozom fába, kvázi egy polc lesz a vászon is, díszítő elem. mondjuk akkor 15-20 centire jön le a vászon a faltól, de a szintén falra fúrt tv miatt amúgy is kell a mélység.
-
Integra
titán
hangfal elhelyezésnél számít nagyon, hogy a center milyen magasságban van?
mert nálam a vetítővászon alá menne, ami azt jelenti, hogy ha kanapén ülök, akkor a fülmagasságom alatt lesz valamivel. magasabbra sehogy sem tudom tenni.
vagy emeljem meg a vásznat, hogy legalább fülmagasságban legyen a center? -
Integra
titán
hdmi és hdmi kábelek között tesztek különbséget?
vagy tök mindegy, melyiket veszem?
mert van olcsoért, meg nem olcsóért..10m kell projektor és receiver közé.
-
Integra
titán
létezik HDMI Y-alakú elosztó? döbbenet, de a 4 hdmi in mellett kemény 1db hdmi-monitor out-om van.... és ezt hogy dugom most tv-be meg projektorba akkor?
h/k avr355 -
Integra
titán
válasz
#09634560 #14870 üzenetére
nem nekem kell, hanem leányzónak, így az én véleményem nem mérvadó ebben, elégedett vagyok a sajátommal. amúgy igen, az onkyo nem tudna nálam labdábarúgni a h/k design mellett
szóval 25m2-es szobába kellene a csajszinak, és 3 gombnál többet is letudna nyomni, úgyhogy talán valamit lehetne szerválni a minőség/egyszerű kezelhetőség középmezőnyből -
Integra
titán
80ezerért mit lehet venni kis házimoziból?
egy barátnőm keresgél, de ebben az árkategóriában én semmit sem tudok mondani, tök segghülye vagyok hozzá...
vagy érdemes egy használt receivert nézni egy újabb hangfal szettel? de az se jön ki ennyiből...
150ezerből már lenne szett amivel érdemes foglalkozni? -
Integra
titán
válasz
hétalvó #11070 üzenetére
a receiverem bármit kikever, hülyét is kapnék ha nem tudná, amennyibe került..
ok, megpróbálom a hdmi-vel, a lényeg csak az, hogy a játék hangja jusson el az erősítőbe, az majd kikeveri szépen a hangot, csak a jelnek kell odáig eljutnia.az asus oplay-em hdmi-vel van bekötve és hdmi-n is jön tovább a jel a monitorba.
csak akkor még egy hosszú hdmi kábelt kell vennem. -
-
Integra
titán
válasz
vtechun #11066 üzenetére
persze, jó ennek is a kijelzője, de az osd-t szeretem, a hk-nál nagyon frankó és egyszerű
ettől függetlenül most sikerült megérteni a menübeállítást is a receiveren. külön menüben választom ki azt, hogy milyen módot használjak video, music és game-re, aztán már csak ezeket választom ki a főmenüben a már korábban megadott paraméterrel.
most megy spdif-en is a dts neo6 music és movie is, zsírmost már csak fps-hez kell belőnöm jól a történetet....
ugyanis source-ban teljesen hülyét játszik a dolog.
beállítom az audio-nál 5.1-re. nyomok egy test-et neki és a front bal és jobbon adja ki a bal és jobb hátsómat..
és az xfi mb menüjében amikor tesztet nyomok az 5.1-re, síri csönd van, miközben a hangfalakat mutatja, hogy épp melyiket szólaltatja meg. nem értem.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- További aktív témák...
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest