- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
ha ikon,akkor már ellenőrizd le,hogy hogyan tudod elhelyezni.ezeknek a magasa ugyanis nem előre sugároz,hanem féloldalasan.és és emiatt lehet,pont fallal párhuzamos lesz a doboz elhelyezése,ami meg a mélyekre van hatással.
nekem egyébként nem nagyon tetszett az ikon.biztosan jobb hangdoboz,mint a monitor silvere,mert ezt szoktam hallani, de én még nem hallottam olyan lánc végén szólni,amivel igazán tetszett volna.ui:van fi relém,tápkábelem a denonhoz,akksi a vibához.és dolgozni kell,szóval ma sem lesz időm meghallgatni.
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
a q széria tüskéje bizony bántja fülemet.azt hittem ennél szélesebb a tüskéje,egyébként.
a többiből viszont szerintem nemigen lehet következtetéseket levonni.a polk nekem egyáltalán nem hat természetesnek.
egyébként amikor olvasgattam,sokkal fontosabbnak tartják a fázistorzitást,fordulást a szakik,mint a frekimenet simaságát.ez igazolja azt is,hogy miért tetszik annyira nagyon a szélessávú hangja nekem,és miért ragaszkodnak sokan még mindig a bakelithez.a fostex bártfaynál tényleg olyan volt, mintha az ajtó túloldalán valaki próbált volna.kinyilt az ajtó,majdnem elkezdtem keresni az énekest.
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz
DM-Fan #31639 üzenetére
hogy a HKban több a mély,mint az onkyioban?marhaság.az onkyio mozis,durung hanggal,valósághoz semmi köze.de jól áll neki,ha mozizni kell.
concept7 nincs,6 meg 8 van.ugye többiek?
az a gondom,hogy a denon a valósághoz sokkal közelebb van,mint azonos áron az onkyio vagy HK.tehát ha neked lapos a denon,akkor dögöset kell választanod.és lehet pont te vagy az onkyio felvevőpiaca.
én nem mondanám,hogy hülyeség SACDt hallgatni,mert alapvetően én is ezeket hallgatom,flacról,tehát fogalmam sincs,hogy milyen kábeleken képes átmenni a jel digitálisan,de ezeken a HM erősitőkön nemigen lesz különbség.ezeken nem zenét kell hallgatni sztem...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #31632 üzenetére
úgy is mondhatnánk,ha fontos a sztereo,akkor vegyél egy sztereot,és ami marad,abból valami házimozierősitőt.hidd el,megéri.a 2106-2309nél kezdtem el érezni,hogy van akinek elég sztereoban.és ezek az erősitők HMek között kifejezetten zeneinek számitanak, valamint ujonnan utóbbi 240rugós erősitő volt.és a HK6500 szól úgy, hasonló mennyiségű hibával,amit 25-30ért árulunk...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #31621 üzenetére
ilyenen még a wharfi idejében agyaltam
kocsikban is ezt csinálják,jó a hatásfoka.dynamat pl egyik márka.előnye meg az,hogy amit mérnökök légtérfogatot kitalálnak a gyapot ezt csökkenti,ezért hajlamosabb döngeni.wharfinál csak poenból kipróbáltuk,hogy jócskán megtömtük a dobozt,nagyon rossz lett.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #31619 üzenetére
kb mint az anyagár,ezen tuti nem buksz.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #31614 üzenetére
biztos jó lesz.
a bals dugó olyan 8-900FT,ha lehet kapni, mert ritkaság
szokás cserélni a tűit aranyozottra,és szinte mindenki polirozza,mert gyárilag elég egyenetlen a felülete. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #31599 üzenetére
bals typ 73 dugó,mégpedig 02es szinben
már van harisnya enyémen is.
ennek miből van a kábele?
tömör dtótot nem akarok,pedig szerintem az egyik legjobb megoldás a tömör lenne fonva...
a gép felőli csatiról tudnál közeliképet adni? -
bajnokpityu
félisten
válasz
Gabor970 #31553 üzenetére
ha komolyan akarsz zenélni,felejtsd el az optikait.komoly jittert ad az átvitelhez,igy semmilyen dac nem tud egyenértékűen szólni vele.lehet az akárhány milliós DAC,ez már csak utólagos toldozás lenne.
én optikait csak a TVre meg laptop külső hangkarira kötöm,tömöritett film mellé, másra nem alkalmas.még a 2309en is kihallik,nemhogy egy külső DACon. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Gabor970 #31550 üzenetére
ha összejönnek terveim,néhány héten belül kapok új nekem épített DACot,akkor a viba eladó lesz.hifin belül filléres tétel,mégis simán jobb hangja van,mint a környékbeli CDknek.
ilyen véleményeket kaptam:magasba húz,jitter(forrás minősége) érzéketlen.
ehhez képest olyan mélye van,mint semmi más forrásomnak,és gyűlöli az alaplapi 889A-t és a sony DVDmet,mint forrást. de egy marantz DVDt meg a logi squezeboxot úgy megtölti élettel,hogy ihaj.szóval sokan tesztelték, de valami nem kerek,és szerintem nem tettek meg mindent a fair játékért.nagyságrendileg 10e körül lesz ára, HA minden összejön.ettől függetlenül,ha nagyon olcsó, de ehhez képest mindenképp minőségi forrást akarsz,egy próbát mindenképp ez a fadarabon tálalt kis izé.az arcam és a logi integrált DACait simán alázta nálam, saját és egy kolléga füle alapján is.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Poplacsek #31500 üzenetére
probléma ez,hogy ez nem szűrő.
"hangminőség katalizátornak" hivja.
és mielőtt megkérdezed,nem látni bele,fogalmam sincs miből van.érdekelt,de ennyi.
ha rá tudsz jönni,érdekel engem is.
abszolut nem lesz tőle kisebb dinamika,sem kisebb sávszél,sőt!
annyit tudok róla,hogy gyártó szerint sem hatékony,ha hosszabbitó van mögé kötve, T dugót kell használni. -
bajnokpityu
félisten
válasz
python1 #31498 üzenetére
asszem megint kapok hideget meleget,de talán van akit érdekel amit irok.
HK6500 3. nap.
kedvet kaptam megforditani a dugót.1 órát melegitettem. tegnap a hallgatózás végén hülye hangok jöttek a rendszerből,mondom hátha a DAC.hát közvetlenül rádugtam a logira.asszem páran felnyeritenek. és bejött
a DAC egyértelműen sokat javitott eddig minden erőisőt hangján.most vagy a táp csere,vagy nemtom,de jó a hangja.( a DAC mindig dobott a mélytartományon, mennyiségre minőségre egyaránt,kivéve az arcamot, ahol hasonlóan nem volt jó a végeredmény)
minden hangmagasságból ugyanannyi van,nincs túlsúlyban a mély.részletek mennyiségében van különbség,innen tudnám megkülönböztetni a roteltől. de alapvetően ez mégiscsak egy jó erősitő!
nah,hát multiméter előkap.200m egyenáram:ugrál 0.2 és 1.3 között
megforditva a dugót: 0.2 és 2 között. -
bajnokpityu
félisten
ott is van némi bibi,hogy a keresztváltók miatt a hang torzul,fordulhat is akár a fázisa.
számomra a szélessávúk is érdekesek lesznek újra,mert pl a bártfay picike fostexes cucca már a bejárati ajtón túl is hihetetlen élethű volt. ezek meg ugye fázissal jól bánnak.
ugyanemiatt van mai napig hallgatótábora a bakelitnek. -
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #31472 üzenetére
na mit találtam első 10 találatban:
Egy rövid idézet a Magazinból (39. szám, Hangszervíz):
"... hogyan lehet egzakt módon, műszerrel kimérni, hogy a villásdugó melyik állásban van "jól" bedugva a konnektorba. A módszer roppant egyszerű. A készülék dugóját bedugjuk egy elosztóba (melyet előzőleg természetesen összejelöltünk a fali dugalj és az elosztó dugójával, a későbbi keveredések elkerülése végett). Az elosztó másik, üres aljzatának földelése és a készülék kimeneti csatlakozójának (RCA) árnyékolása (földje) között feszültséget mérünk (kb. 20V-os méréshatárral), úgy, hogy a két mérőcsúcs közé 100 kohmos ellenállást csatlakoztatunk. Ha a készülék villásdugóját ezután megfordítva is bedugjuk, nem ugyanazt a feszültség-értéket fogjuk mérni. Az a dugóállás a "jó", amelyikben kisebb feszültséget mértünk. Ezekután az elosztó már nem kell, és az összejelölt konnektorba visszadughatjuk a készüléket (melynek így nem szükséges földeltnek lennie)."A hangzásbeli különbség sokszor egyértelműen hallható. Hogy ki melyiket ítéli jobbnak, természetesebbnek, hallgathatóbbnak, az egyéni ízlés dolga.
Próbálkozz és bízz a füledben.Mellékeltek hozzá egy ábrácskát is, mely szintén beszédes.
nah,mára ennyi,melóvan..
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Poplacsek #31469 üzenetére
úgy megmutatnám a régi láncomon,rögtön értenéd.
tök mindegy volt,h a CDt v az erősitőt forgattam,ugyanaz volt a hatása.erre értem a fázist.
áram ugye hullámzik.ha mindkét egység ugyanakkor kapja a +t meg később a - t azt értem azonos fázisnak,ha meg megforditom,akkor ellenfázis.igy értettem.
mostanin nem tudom megmutatni,nem érzek különbséget. -
bajnokpityu
félisten
az ón csak akkor megy be,ha az alapanyag meleg.
tömör rézdróton lehet megtanulni legjobban forrasztani.itt melegited amig akarod,és egyszer csak végigfutja az ón.hangszórónál,csatinál,melegre érzékenyebb cuccnál úgy kell forrasztani,hogy nagyon felmelegited az ónt,és csak pillanatra érinted hozzá a forrasztandó cucchoz.
Streamékkal jót nevettünk ezen,h igy szokták elégetni a magasokat.a fém ugyanis vezeti a hőt,és ha sokat tökölnek,akkor végigszalad a meleg a tekercshez.ICt nyákon pl igazán ügyesek csak végighúzzák lábakon.ez csak néha sikerül nekem.
-
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Vidala #31454 üzenetére
budaörsön is van zárt helyiség,de egy rakás borzalom az egész.azonnal életrekel a szoba,ahogy közepes hangerőt eléri.arról nem is beszélve,h visszhangzik össze vissza.
mutathatnak akármilyen jó hangfalat(itt egyébként igazán jók nicnsenek,obsidian, jamo a max) rendesen figyelni kell(és tapasztalat nélkül esélytelen) hogy észrevedd a hangfal képességeit. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #31423 üzenetére
valóban.de ha csak annyit érzel,h valami baj van,akkor nem árt,ha megfogalmazódik mi a baja,és hogyan lehet rajta segiteni.
én enyémen ujra érzem,h mi a baja,de agyban eljutottam oda,hogy ezt felfogom,mint tulajdonság,és ettől még nagyon szeretem,élvezem.HKn is élvezem,hiába tudom,h hiányos.amikor a rubikat hazahoztam,oda voltam,h a fúvósok hogy szólnak.HKn sehogy sem szólnak,mintha nem is lennének.ha HKm lett volna előbb,lemaradtam volna csomó élményről. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Thuglife #31415 üzenetére
nem egy az egyben.sajnos nem apró módositások azok.hangszórók azonosak,de a végeredmény nem.
talán kábelek,hangváltó,fene tudja.Streamék mondták,hogy nagyon nem ugyanaz,és ha tehetnék árulnák még mindig a rubikat.amit megfontolnék,de ez rizikós,hogy esetleg azonnal egy húzósabb hivox tuning,új váltó.de egy tisztességes 3 utas váltó 50-100e anyagárban,plusz kábelek...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Poplacsek #31407 üzenetére
néztem mibe fáj 6mm-t bevezetni,nem egy vagyon,és nálam igen egyszerűen kivitelezhető.a födémfúrás az egyetlen necces dolog,mert padlófűtésem van,de remélem megtalálom a fotot,és nem fúrom el a csöveket...
amenyire pár hónapja olvasgattam a tuningosok,és DIYs oldalakat, szinte mindenki a táp oldalon kezdi a tuningot,függetlenül digitális v analóg szerkezetről van szó.hasonlóan könnyű ugrásszerű különbséget elérni,mint pl a gagyi hangfalkábel cserével.aszongyák.én döbbentem meg leginkább,amikor beraktam az alcesONEt.mi a rák lehet benne?
sztem a gyártón kivül senki nem vágja,h mi a bánattól működik(különben koppintaná boldog-boldogtalan),mégis elképesztően sokat lenditett az én rendszeremen.vigyorfaktor 10es,mintha egy másik készülék szólna.én valami olyasmire tudok gondolni,hogy az erősitők valahogy vissza is küldenek némi áramot,és mint a damping faktor is csak bizonyos esetkben fontos,itt is igy lehet.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
python1 #31402 üzenetére
értem én amúgy,de azért azt biztosan nem fogom megcsinálni,hogy egy 6-8-10es sodrott rézdrótlógjon ki a falból,direkt be a készülék hátába(nagy klímát is akarunk nemsoká' venni,ennek is kell delej).órmótlan,igénytelen.
abban még kiegyezem,hogy a készülékeknek 1 db komoly fali aljzatot kiépítek,amibe direktbe bekötöm az alces1et,onnan T elosztón meg az erősitő,és a logi.DAC meg 7amperes robogóakksit kap,a héten érkezik.szerintetek van értelme,megéri szopni vele,vagy ez a konnektorosdi,klimásosdi tönkretenne mindent?
(ha belegondolok igy is kapna 12méternyi majdnem direkt drótot, a többi készüléktől leválasztva a sztereo)ha lecserélem a HKt,szerintetek mire tegyem?több pénz nincs,tehát 100rugós sztereo igy kölök érkezése előtt egy félkész házban nem fog menni.én optical class As denon és 8xxx sorozatú onkyon gondolkodom.
-
bajnokpityu
félisten
olvastam egy cikket,amit ugyanigy 6-8ast ajánlja,de a 10est sem tartja hülyeségnek.de ez már brutál drága lenne.
rendesen csövezni nem fogom tudni,de a pince mennyezetre a födémre fel tudok akármit erősitőeni a hőszig alá.igazából dupla szigetelésű MM vezetékben gondolkodom,ezzel könnyű bánni.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #31386 üzenetére
nah,most akkor teszt ver 2.
tegnap néhányszor bekapcsoltam véletlenül a fázis korrigált loudnest. nem végig,de volt,h igen.
alapvetően a vélemény ugyanaz:a rock,és rockosabb dolgok,pl apokaliptika nagyon jó rajta,élvezetes.
de rotel bizony részletesebb,és élethűbb.bocelli,krall is jobban tetszik.szinpada,hangszerek hangja is.kicsit olyan mozis az egész.
próbáltam lisztet is.élvezetes,de nem valósághű.nem fogom szétgányolni,nem fog tápkábelt kapni,még normális banánokat sem,igy olyan kezébe kerülhet,aki értékeli keménységét. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #31388 üzenetére
a dedikált tápösvényt én meg fogom csinálni,igen könnyen meg tudom tenni,h utólag egy 2.5mmes tömör rézkábelt húzzak ki közvetlenül az elműs biztositéktól,önálló márkás kisautómatákkal. hát igen,ha az ember maga építi a házát
mi ez a jlh?
Dorian:tudom, magasabb kategória a 2809,de abból kiindulva,h a rotel alázta az arcamot, simán dobna annyit egy 20-30rugós sztereo,mint az alces. -
bajnokpityu
félisten
ahogy elnézem Dorian ujabban zenét hallgat,sztereoban,arra meg én inkább sztereot vennék.
a HK6500at lehet elsőre leszóltam,úgy tűnhetett,de magas volt a léc.ellenben simán odaraknám valami msotani felkapott HM mellé,lenne alázás.
ma lesz a második menet,majd meló után.nem merem elmondani,de tegnap elszúrtam a tesztet...reggel jöttem rá,h olyan loudnesses volt a hangja. -
bajnokpityu
félisten
válasz
benike123 #31365 üzenetére
kérlek,ne emlegesd már ezt a 600Wot,nagyon zavarja a szemem...
ha hangerő növelése a célod,akkor az erősitő bekötéséről mutass képet,hátha okosabbak leszünk.
suboknál gyakran kell az y elosztó,mert hiába hidalható az én erősitőm is,és hidra van állitva,mégis hangosabb,ha mindkettőn kap jelet.gain is fel van tekerve?
nekem egy 30as zárt ládám van,fogalmam sincs hány Wnak hazudják,de miota rendesen bekötöttem,olyan hangos,hogy nem csak a kocsi 3 légköbmétereére elég,hanem a 100légköbmétert is megtölti.és lemegy a drágám kb 30Hzre is,bár jelentős jeleséssel.szóval én szeretem a zárt subokat,biztosan szebb hangot ki fogsz hozni belőle mint a genius band pass ládájából.
a geniusban talán 16 v 20cm-es mély van,fülre egy olyan 20-25Wos erősitővel.volt ilyenem,ismerem,a mélyládája az egész leggyengébb eleme hangminőségi szemmel.pedig én még szilóztam is,hogy hatékonyabb legyen. -
bajnokpityu
félisten
válasz
python1 #31358 üzenetére
nem fogom szétszedni.
még egy dolgot elfelejtettem kipróbálni,van rajta ohmikus választási lehetőség.
mivel 4-8ohmos a hangfalam,8ra tettem,biztos ami biztos.
de alapvetően nem tudnék vele sokáig élni,nem igazán tetszik,úgyhogy eladó.
nagyon szép,tiszta hangja van,valóban dinamikus(szemben azzal,amit általában annak értenek),a mélyei sztem a hivox előtét nélkül is nagyon jók lehetnek,de összességében kinőttem ebből a hangból.őt meg a rotelt kéne kicsit összegyúrni,szerintem mindenkinek tetszene.de ahogy elnézem az már nem ez az árkategória...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #31356 üzenetére
hmm,az öreg varnyú jobb,mint a rotelen.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #31355 üzenetére
egyre inkább dögös lesz,ahogy melegszik,még inkább eltúlzott mélyekkel.
de pl a SOAD üt,mint a pöröly,jól is áll neki -
bajnokpityu
félisten
válasz
Zsembi77 #31354 üzenetére
az elmúlt hónapokban többször visszarétő a kérdésed.olvass vissza,többen is irtak róluk.én ebből a 3ból az igénytelen kidolgozás ellenére is wharfit venném,de és ezek küzül a polk a második.másnak meg más tetszik.
neh,végre csináltam átalakítót a HK mögé banánokhoz.hát összehasonlíthatatlanul jobb,elsőre is.
de pillanatra sem fordult meg fejemben,h a rotelnek mennie kéne.még melegszik bocellivel a HK,meglássuk 1-2 óra múlva.a mélyek teltek,finomak,de részleteket sokkal kevéssé kinálja tálcán.
-
bajnokpityu
félisten
kornernél anno,mikor azt a HSZt irtam hallottam egy lounge L26os pár hangfalat.
olyan hangja volt,mint a szélessávúaknak, torzitás, kuszaságnak nyoma nem volt, ellenben tisztán,hangosan is tudott szólni.mikor alig lehetett hallani,olyan halkra vettem, akkor is megvolt a teljes hangspektrum.ez azért nem semmi. 400rugó per pár a listaára,260ért akciózták a 2.0nakigazából nem is tudom már miért mutatta meg az eladó.bementem,és nem a nagy hasznonnal árulható hangfalait kötötte be,hanem ezt,amig dolgára ment.
egyébként hihetetlen profi üzletember:45perce vártam rá,mikor felálltam,h akkor indulok dobok be az autómatába,és kezembe nyomott2-3db kétszázast,h jöjjek vissza hallgatózni.
azért nem nála vásároltam végül,mert abból annyira drága lett volna az 5.0,hogy nem tehettem volna meg,keverni nem akartam. a többi ott árult hangfala,ami belefért volna a keretbe 5.0meg nem tetszett.dalik,missionok,polkok voltak,egyikkel sem lettem volna boldog.
és szerencsére időben találtam megfelelő áron nekem tetszőt.aztán persze a hazai lánc kikerekedett, de sajnos még emlékszem az L26 hangjára,és hát. tehet elé akármilyen dacot,akármilyen kábellel, olyan jelegű hangja sosem lesz.lett más,sokkal nagyobb sávszélességgel(a tangent nem emlékszem,h lement volna a pincébe,és szólt volna a trombita borotvaélesen,mint itthon),irdatlan erővel,de kuszább középpel.
-
bajnokpityu
félisten
nem nekem,v eladónak veszel hangfalat. ha neked tetszett,vedd meg.ha már a kornerben voltál,megtehetted volna az l26ot is.
mission mint márka : ami olcsóbbat én hallottam,mind valahogy színezetett,de volt,h mélyben,volt h magasban emelt ki. nem volt egységes a márka hangja
mi az h irreálisan steril? attól meg h nem tetszik a lineáris hang,az,nem irreális.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
python1 #31340 üzenetére
ehh,nem volt rá ma sem idő,ugyanott tartok.én voltam ügyesebb?
ha Te nem adsz ötletet,akkor 3x1.5ös fröccsöntött hirakawa tápkábelem lenne 3ezerért.IEC dugót nem találtam viszont jó minőségűt,csak 120forintosat,pillekönnyű ócskaságot,de legalább ki tudom próbálni,hogy van-e különbség.
én azért csinálom,mert a 2309hez nem kaptam tápkábelt, ami meg itthon van 3x0,75ös azt szégyennek tartom egy ilyen erősitőnek.
-
bajnokpityu
félisten
melyik lupus?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #31294 üzenetére
tuti a kábel a ludas.a vastag rézkábelek a magasat tompitják,a mélyet felerősitik.,minden lassú,mogorva lesz tőle.ez pont igy szól.
majd,ha lesz időm... -
bajnokpityu
félisten
15percre bektöttem a HK 6500at.
sajnos nem sztenderd banánok bennek bele,igy a miután a monster ochelbackról leszedtem az odaforrasztott banánokat,nem fair az összehasonlítás,mert csak azt a kábelt kaphatná.nem tudom mi legyen.igy nem nekem való.a mélye az szép,de a többivel nem tudok mit kezdeni. -
bajnokpityu
félisten
a tápkábel fonásáról olvastál valahol?
mármint,h fonni v sodorni érdemes-e?a 2309nek mindenképp csinálok egy tápkábelt,éppen szedem össze a cuccokat hozzá.
úgy tervezem,hogy kigyóbőrben kék-fekete kábelek, ahogy ajánlottad 2.5mm2es sodrott erek,bals dugó,aljzatok. -
bajnokpityu
félisten
válasz
bittehilfmir #31252 üzenetére
a setupban az input hozzárendeléseknél próbáltad?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
robi-k #31239 üzenetére
köszi a linket.
de ez nem teszt,csak feature felsorolás.tényleg nincs denon 1911 és a 3311 között?ellenben megvan 24/96ban az öreg varnyú.geniuson is átjön a minősége.ajánlom.
én is mondtam olyat,h ideiglenesen meg lehet lenni sub nélkül,de hogy teljes értékű legyen egy házimozi nélküle,olyat remélen nem
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #31233 üzenetére
betettem rockot,sok lábdobbal.simán menne a vakteszt a legalsó tartomány alapján.
ugyanakkor mintha wörfdéles lenne a maradék.itt jön be az akusztikám hiányossága szerintem.vagy dugózom a reflexet.
nah,mentem melózni.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #31231 üzenetére
öreg holló folyamatban...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #31229 üzenetére
idáig nemigen voltak a zenéimben 50Hz alatti hangok,most lettek
dögös lett a rotel-rubi páros
lehet emlékszik valaki,hogy streamnél mit hallottam,mibe szerettem bele,és vettem meg a rubikat.nah,asszem eléggé közelében vagyok.részleteim már megvannak a középben,magasban.már csak a steve strauss old crow szám kéne...
-
bajnokpityu
félisten
kiesett alólam a kanapé,elképesztő.
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #31185 üzenetére
ja ha meg van magnókimenet a sztereon,akkor meg kácsánál van 1-2 jack-rca kábel 1.5m hosszban,utána meg sima rca-rca kell a két erősitő közé.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
ch003067 #31182 üzenetére
ilyenem nincs fölös.a jack dugó alapvetően majdnem lehetetlenné teszi a normális zenehallgatást
jack dugó belső két kivezetése a két oldali jel, a nagy meg az árnyék.rcan meg logikusan a belső a jel, egyessével.vékony kábelt tudsz csak használni a jack dugók csak kis átmérőjű kábeleket tudnak fogadni,itt meg kapásból kettő kéne bele.
ha semmi képp nem akarod magad elkésziteni,akkor jack-rca kivezetést vegyél,és utána valami előgyártott vastagabb RCA duplázót,amiket pl a subokhoz használnak Y kábelt.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
ch003067 #31175 üzenetére
jó,de a laptopnak csak sima sztereo kimenete van?
itt máris elfeküdt a téma,mert a laptopok hangkarija általában borzalmasan szólnak.tehát jó minőség eleve kizárva,tehát uj cél,hogy egyáltalán szóljon:
sztereo erositőknek szokott lenni tape in out vonala,ezzel tovább lehet róla vinni a hangot. másik variáció meg a sztereo jel analóg duplázása.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- EAFC 25
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest