- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
hdcsaba87
aktív tag
Nah megvettem az Onkyo 508 at, egyenlőre az integrált alaplapi hangkártyával szeretném használni, de nem jövök rá, hogy kellene összekötni az erősítővel, hogy átmenjen az 5.1.
Lehetséges egyáltalán? -
hdcsaba87
aktív tag
Sziasztok olvastam olyan hozzászólásokat, hogy a denon avr 1610 vagy 1310 nem viszi át a 720p-s vagy 1080p-s jelet. Csak 480p-t.
Nem úgy van, hogy a hdmi veszteségmentesen továbbítja a jelet? Így ami bemegy az erősítőbe az is jön ki? Vagy valami ilyesmi...
-
hdcsaba87
aktív tag
Az lenne a kérdésem, hogy tényleg 2szer olyan drága hangfalat kell venni mint amennyibe az erősítő kerül.
Nekem 30ezres JAMO JM fc6000 frontjaim vannak, ehhez vennék hasonlóó kategóriájú centert és hátteret.Szóval a kérdésem, hogy egy denon 1311 sok lenne e ezeknek a hangfalaknak.
Esetleg pár év muúva vennék drágább hangdobozokat. -
hdcsaba87
aktív tag
Sziasztok 50-90 ezer közt nézegettem erősítőket.
Pár meg is tetszett.
Melyiket ajánlanátok?
Denon AVR-1311
Pioneer VSX-520 erősítő
onkyo tx-sr508. <- ez tűnik a legjobbnak, de külsőre annyira nem tetszik.A másik 2ről mi a véleményetek?
-
hdcsaba87
aktív tag
Sziasztok.
Szeretnék kinéztem egy Pioneer VSX-520 erősítőt jót vagy rosszat tud róla mondani valaki?
Esetleg hasonló árkategóriába (50-80e) jobbat vagy rosszabbat? -
hdcsaba87
aktív tag
Azért érdekes, mert nekem egy denaon PMA-720 am van amihez nincs távirányító.
Nálam az erősítő a számítógéphez van kötvae ==> akkor megy amikor a gép előtt ülök, de nem hallgatok állandóan zenét. Van olyan amikor fél napig megy az erősítő és semmit se hallgattam közbe.Amúgy mennyiért lehetne eladni az előbb említett erősítőt?
-
hdcsaba87
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy mennyit fogyasztanak átlagosan az erősítők "üres járatban" vegyünk példának egy 4*100W-os erősítőt.
Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nintendo Switch
- Formula-1 humoros
- Háztartási gépek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Elektromos autók - motorok
- Napelem
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest