- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
mi történet az árakkal?
nem az usb-eur mértékével nőttek az árak.
dali ikon 6 szett akciósan 850e?mindjárt kiderül milliókat ér a láncunk
-
bajnokpityu
félisten
nekem is régi sorozatú samum van.
szolgáltatások, médialejátszó abszolut stabil,képe viszont árának megfelelő.a 400Hzes plazma CSAK 3dben vibrált nekem,simán 2dben nem.simán hazavinném.
nekem 50Hzes samum van,pc miatt én sem láttam értelmét,de ne felejtsd el,h a samu néha az alaptipusban gyakran panelszerencsejátékot rendez.szóval ne vesd el a plazmát vibrálás miatt,de LCDből ledeset nem nagyon vennék. olcsón csak edge led van ami meg sztem szörnyű.philipsnek volt régen olcsón PCre való kijelzője ledes.ezzel meg TVzni szar.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
python1 #48389 üzenetére
de bizony.a denonba próbáltam gépről használható minőségű koax forrást és hdmit kitenni,és jobb volt a hdmi. a film aurája jobb volt, ez tünt fel. hogy az inakustik kábelem-e a ludas,abban nem vagyok biztos,de hdmire egy igen olcsó kábelt használok...
magyarázatom meg az,h hdmin normális hibajavitás van,koaxon meg minimális.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Szabikaa20 #48165 üzenetére
vagy ezt, v 580at hallottam.
nagyon eros, de nem tul jo hangu gep -
-
bajnokpityu
félisten
múltkori lomolásnál találtam egy eredeti valdus magasat.ha szükséged van rá,szólj.
-
bajnokpityu
félisten
azért ha valaki ért hozzá,de minimum alaposan utánaolvasott, akkor sztem simán jó lehet a végeredmény.
de mint ahogy az erősitőt is,amit magam épitetek azért éri meg, mert boltinál jobb minőséget akarok.és ezért többe is került mint egy használt kész eredeti.ugyanakkor benne a rizikó,h kuka az egész.mert DIY cuccok itthon anyagáron mennek el,jó esetben.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Szabikaa20 #47471 üzenetére
subra ezer méretező program van,azt mondják elég jók.
neves hangszórót kell használni,aminek ismertek az adatai.
finomhangolást meg gyapottal el tudod végezni. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Szabikaa20 #47469 üzenetére
sal.hu
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #47429 üzenetére
amúgy ezeknek a szobányi dobozoknak milyen tere van?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Szabikaa20 #47320 üzenetére
én baromálatja,megbiztam a csókában.dobozban vettem át,munkaidő közepén,és rendes akartam lenni,h ne fizessen parkolódijat..
tanulságos.és örülök,h nagyjából vissza lehetett csinálni,és csak a benyát buktam.
-
bajnokpityu
félisten
ezzel együtt vettem pár hónapja egy olyan hangfalat,ami tuningolt volt, régi motoros fórumozó,és benyomták a porvédőt+olyan szarul szólt,h geniust visszasirtam.aztán azt is ézre lehetett venni,h valami rezonál benne.
nah ez az ami nm létezik,h ne vette volna észre az eladó...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Szabikaa20 #47305 üzenetére
esténként egy 30éves hangfalat használok.lassan egy hete.műszakilag semmi baja,és nem is várható.selyem közép,magas,gumiszélű mély.
ellenben meglepő hangja van,meg is vettem,bár nem volt tervbe véve.ma az a hang minimum 3-4x ennyibe kerülne. heybrookos srácot megértem.nem világverő,de régen ebben a kategóriában valahogy jobban ment. heybrook azért anno nem az alsó kategória volt,inkább a középső. másik meg,h hogy régebben a közép tartományra koncentráltak. és ez jól ment.
lancerboy:fejlődik az.. bár sztem főleg az alsó kategóra. v
-
bajnokpityu
félisten
De akkor is. Ha ujonnan 150lenne, minimális ráforditással tudna 300rugós hangot. van ami kiált a tuningért.aztán persze hallottam olyat hangfalat is tuningolva,h én inkább letagadtam volna. egyébként pl a rotel mai 01 02esére azt mondta Zoli,h kár velük foglalkozni.
ilyenkor merül fel a kérdés, hogy lehet,h az ősök 8xx 9xx maximum középen végeztek a tesztekben, a 02es meg dijazott best buy.
30ért hanyas? 2es v 4es?
amúgy Zolitól most pl gyári tuningos two-t vettem. valamint a mostani széria jobb hatásfokú,mint a régiek.
még jó,h van régi one-om is,és össze tudom hasonlítani.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Szabikaa20 #47213 üzenetére
trafó:nah,azért nem új készüléket építenek.bár azt hittem, anno egy másik erősitőt hozott vissza Zoli,annyira döbbenetes volt a különbség. ott sunnyogtam,h hátha csak véletlenül hozta
-
bajnokpityu
félisten
rotelt 30-35ért vehet venni hazsnáltan,16rugónyi tuninggal, azt mondják,olyan 300rugós új hangot tud.almát almával kéne,de nem megy
a 180rugós nadnál jobban tetszett a karaktere,az legalább biztos.hangfalnál én sem hiszek 1 kategóriánál többen.de még előtte állok,nem érkezett meg a gyapjú...
Dorian:Zoli nemrég irta a topicjában,h jelentősen drágul minden hozzávaló ára,tehát nem az akció előtti árakhoz tér vissza.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
python1 #47125 üzenetére
van nekem is tömör-kemény gumim is,majd hangolgatom.1 cm vtg gumilemezt akár az egész alá tudok tenni,van bőven.
egyébként Hivox is magyarázott valamiféle 4. dimenzióról. otthon melege, stb.. kicsit ezoterika, misztikum irányában is. hát nemtom, vagy utóbbi rendben van itt, vagy sokkal nagyobb a csörgővisszhangok hatása,azon kéne még csiszolni
biztosan van valami abban,amit mond, lévén 40év tapasztalat azért nem semmi..
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Toobee #47092 üzenetére
200asom van,és fogalmam sincs.gondolom a torrent,és egyéb nem médialejátszási képességet fejlesztettek.
zenelejátszási képességhez meg nem értek,nem erről megy a music,és még ki sem próbáltam.
egyébként enyém épp garis csere alatt van.nem forog a ventije.és sztem nem a venti a hibás
vasháló bele ugathat a mágneses térbe,ami meg minden áram alatt levő vezeték körül van.
-
bajnokpityu
félisten
sztem én egymás mellett hallottam a kettőt.most az lehet,h a blue épp kifutó volt,de nekem azt mondták,h azonos hangszórók,csak más a váltó.
teknikai adatoknak kevéssé hiszek,mert keveset mondanak el a valódi hangról.de sztem nem kéne keverni még azonos gyártó különböző modelljeit sem, HM szettben.
-
bajnokpityu
félisten
sztereo bőven alatta van.
csak roti tuningos,nem kellett drágábbat vennem, kábelek,DAC DIY,a hangfalt meg bemákoltam.csak használt és DIY.
valamint Python ajándékait sem számoltam,jócskán emelték a rendszer hangi értékét.HM denonnal, hátsó hangfalakkal együtt is alatta van a hangi része.
és azzal sem számoltam, h több cuccomon nyertem,mint amennyivel buktam.
-
bajnokpityu
félisten
valaki próbáld már alaplapról direktbe,házon belül un HDMI-spdif tüskéket kivezetni?
azt irja,h a videokártyára kell kötni,h majd az hdmin át ki tudja adni a hangot.ettől még ha kivezetem koaksz csatira,akkor szabvány spdif digitális kijárat lesz?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Toobee #46106 üzenetére
rendes 5.0szett hasznaltan ritka. ha egyszer kevesnek erzem a mostanit is meg fogom tartani, es zenere kap egy uj 2.0 t. sztem masok is igy gondolkodnak.
azt lehetne, h hasznalt frontok,majd ugyanolyan satelitek, es egy uj center. igy meg behatarolt, h meg kaphato cucc leyyen.
dali ikonra: jelentosen maskepp szolnak a szeriak!
-
bajnokpityu
félisten
ha beállitod neki,h 44be adjon ki,akkor 44ben ad ki mindent.
ha ezt kiiktatod,annyiban adja ki,amennyi a file.
ha 96,akkor 96ban jön ki.kipróbáltam a denonnal,az kiirja milyen jelet kap.92t nem hiszem,h támogat.192t meg tuti nem.
itt van akkor a probléma forrása,ezért nem szólt jól a tied.
-
-
bajnokpityu
félisten
nem hiszem.a squeezebox egy céleszköz.a popcorn meg inkább filmlejátszó,csak mellesleg tud zenét is játszani. TV meg pokróccal le van takarva zenélésnél,szóval atombiztos táv kell hozzá.
ha láttad már oszcilloszkópon a squeezebox digi kijáratát,azért lehet benne valami.az analóg része egyébként a classicnak sztem csak hajszállal marad el a régi jobb dünéktől,inkább más a stilusa.
jittere nem ultra alacsony(50ps),de a popié sztem több.
-
bajnokpityu
félisten
hétvégén lesz időm,kipróbálom a digi kijáratát a squeezeboxhoz képest.
igazából nem sok esélyét látom,h labdába rugjon,de hátha el lehet adnom a squeezeboxot.inkább összeraknám árából a naim erősitőmet végre.
még egyenirányitó,puffar hija van,ezek húzósabbak,mint az erősitő.
Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest