Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Dorian #50254 üzenetére
Pont ugyanígy érzek, tegnap meghallgattam egy jamiroquai lemezt és tök más élmény volt egy jó sztereo rendszeren, mint régen mp3-ban.
Elkapott a gépszíj
Arra leszek kiváncsi ha lesz majd DAC is, mennyit javul a minőség?Szabika: ez a 100V-os rendszer elég macerás dolog, magán embernek nemigen kell ilyen, nekem is volt egy nagyteljesítményű altec lansing, asszem 200€-ért ment el.
Ilyet csak célirányosan cégek, bárok, konditermek vesznek, ahol van 20-30 hangszóró egymás után kötve. -
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #49763 üzenetére
Nem tudod véletlenül,hogy a diamondokat is kell tuningolni vagy azoknak rendben van a magasa?
-
Ed Parker
nagyúr
Valamelyőtök írta, hogy tuningolt wharfedale hangfalat,ez csak a vardus-ra vagy a másikakat is kell hogy Jobb hangja legyen?
Ha jól emlékszem magas csere volt. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #49654 üzenetére
"aztán persze el-el száll az emberrel a ló"
Az nem elszalad?
Nekem egyszer behoztak a kollegák egy régebbi rádiótechnika lapot,amiben okleveles vill. Mérnök írt a kábelekről,hogy a nagy marketing dumát beveszik az emberek,de egy 2,5mm2 sima rézkábellel aminek kb 500Ft métere ugyanazt fogod hallani,mint aminek 10.000Ft métere.
Persze nem így írta,nem ezekkel a szavakkal,de a lényeg ez volt.
Abból az okból kaptam ezt a cikket,mert akkor is beszélgettünk a kábelekről,hogy mi pénzt elkérnek egy minőségi kábelért.
Aztán mikor mondták,hogy ez egy műszaki szaklap,nem a Blikk és egy okl. Vill. mérnök írta,picit elbizonytalanodtam -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Dorian #49588 üzenetére
Igen, természetesen ilyenek is vannak, sőt abban is biztos vagyok hogy az emberek nagy része aki elad, becsületes.
De mivel mindig vannak kivételek, bekeveredik 1-1 troger, aki átver, utána már az ember bizalmatlan.
Az meg már hab a tortán ha ismerőstől veszed.
Szóval én inkább hifi boltba járok túrni valami kis értékes darabot -
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #49576 üzenetére
Ez a jobbik eset, én már utaltam előre pénzt, sajnos átvert az illető, azonnal feljelentettem, azóta is folyik az eljárás ellene.
Én már nem utalok előre többet. Ezért is felejtős az eBay számomra, pláne 100€ feletti összegnél. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
#48613632 #49571 üzenetére
Akkor ott kell hallgatózni és ott rögtön elötted van sok hangfal is amikkel meghallgathatod.
Sztem az egyik legjobb vétel, ott nem qrnak át, legalábbis az üzletnek nem érdeke, hogy ezt tegye, garit meg szoktak adni 1 hónapot,amit magánszemélytől kötve hiszem hogy kapnál. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Szabikaa20 #49550 üzenetére
Sztem a villogás nem a 500€-s erősítőnél kezdődik, aki ért hozzá, annak mind komolyabb cucca van, aki meg nem ért hozzá, tökmindegy mit mutatsz neki.
-
Ed Parker
nagyúr
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
feketeibiza #49169 üzenetére
Én most polk audio-t hallgatok az RTi szériából.
Ennek jobban tetszik a hangja.
Sztem a 80W nem kevés csatornánként.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
feketeibiza #49165 üzenetére
Nekem is voltak wharfedale dobozaim,igaz nekem a diamond 9-es,10-es szériából,nemrég adtam el én is őket,nem volt velük baj,csak jobbat akartam.
-
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
feketeibiza #49148 üzenetére
Nem vagyok tisztába a használtpiaci árakkal és furcsa volt hogy 5.1-es hangfalszettet kapsz 100ezerért és még egy marantz erősítőt is.
Itt rögtön két dologra gondoltam:
1:piaci ár alatt vetted meg bőven
2:ez a cucc ennyit ér -
Ed Parker
nagyúr
válasz
feketeibiza #49144 üzenetére
Ez amit leírtál,ez mind került 100ezer JMF?
-
Ed Parker
nagyúr
ez érdekes,mert a hdmi oldalán a nyitólapon átvan húzva az 1.4,ugyanakkor meg egy másik linken meg taglalja az 1.4 funkcióit
most akkor hogy is van ez?
de nem is ez a lényeg,az erősítőkön is 1.4a felirat van,hogy megy a 3D-rajta,szóval akkor most van vagy nincs 1.4,ez itt a kérdés -
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #48950 üzenetére
Aha, csak azért gondoltam, mert a polkok amiket vettem, nagyságrendekkel jobban szólnak az avr 3312-vel mint az o 608-al, annak ellenére hogy nem egy prémium hangfal.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #48925 üzenetére
Gondolod hogy minden erősítővel éles a magasa?
A tuning alatt pontosan mit értesz, kell benne cserélni valamit? -
Ed Parker
nagyúr
Hallgatott itt valaki már focal chorus 806-807 v-t?
Milyenek ezek a dobozok,sztereo rendszerhez kellene. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
ZolikaE46 #48467 üzenetére
Doriannak igaza van, nem vagy átlagos semmilyen értelemben
Sem hangszórók számában,sem szobaméretbenAzt áruld már el nekem légyszíves,hogy a 140dB és felette hangnyomással mi a cél és neked mi tetszik benne annyira nagyon???
(#48468) ZolikaE46:
nem fog úgy működni,az csak egy wifi kártya a nethez.
az airplay egy funkció. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
ZolikaE46 #48457 üzenetére
Most néztem, az onkyo 609-re csak az van írva hogy made for iPod, ami annyit takar hogy tudja kezelni ha rádugod USB-n keresztül.
Az AirPlay picit más, itt tudsz küldeni, képet, zenét, videót, anélkül hogy fizikailag csatlakoztasd a telefont, ipadet, mac&pc-t az erősítőhőz.
Én szeretem ezt a ficsört, rengeteg zene van a Mac-en, telefonon, egyetlen gombnyomásra hallgathatod a rendszeren.
A 1912-már tudja. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
daniel2121 #48431 üzenetére
Őőő,sztem ez nem ugyanaz.
Amit nekem nem játszik az a .wvDe már megoldottam,flac lett belőle és már jó.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
spiky03 #48406 üzenetére
Az a baj ezzel a dologgal,a jelenlegi rendszereddel mindaddig vagy elégedett,míg nem hallottál egy jobbat,onnantól jön a vágy:kell nekem egy ilyen
Sztem a denon árban jobb mint a h/k,a yamaha nem tudom milyen árban van,régebben volt egy yamahám,rxv440,de az már lassan 10 éves modell.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
spiky03 #48401 üzenetére
Ooooo,sokkal,számomra ez egy hatalmas előrelépés volt
Hozzáteszem,a két erősítő azért nem egy árkategória,a hangja sokkal részletezőbb,szeretem nagyon.
Nem vennék mégegyszer onkyo-t,volt 2 már,ez a fajta hang amit a denon nyújt sokkal jobban tetszik.
Ma hallgattam picit finomabb anyagokat,tetszett a sztereo hangja.Hallgass meg párat,azt abból neked is lejön melyik hangot kedveled jobban.
-
Ed Parker
nagyúr
Wavpack loseless-t mivel lehetlejátszani?
Beszereztem egy 192Khz/24bit-es muzsikát,de a popi nem is látja.
A bd se nagyon. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
madgie #48349 üzenetére
Ez volt az én bajom is, az onkyo-n a középső csatornára raktam 6-8dB-t és érthetőbb lett a film,a régi puffogó mélyládát eladtam,mert a betonpanelba mindenki hallgatta velem a filmeket
Az onkyo amúgy is mélyben elég harsány volt(608) a mostani denon visszafogottabb,itt nem kell emelni a centeren,valahogy jobban megoldja. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
xtremetuning #48335 üzenetére
Az sacd es a normál cd között van különbség vagy csak nagyobb bitrátájú az anyag?
A bd lejátszóm tudja az sacd-t. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
xtremetuning #48321 üzenetére
Ejha,mik vannak
Ez nem egy olcsó oldal.
Jah és én is köszi
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
xtremetuning #48312 üzenetére
Ok,
Nekem a flac is bőven jó -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Toobee #48118 üzenetére
Igen, olyan str db840qs ezüst.
Patice: ezzel a felkeverős dologgal én úgy vagyok, hogy amit a hangmérnök nem úgy vett fel, abból sohasem lesz igazi 5.1-6.1 és ez sztem nincs összefüggésben cd vagy mp3 minőség.
Ahogyan a sima filmből sem lesz 3D.
SzerintemSanci: sztem is kevesebb, nem is használom ezeket az opciókat.
Szerencsére a filmek nagy része legalább DD5.1 -
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #48060 üzenetére
Én most polk rti a3-al mozizok és mivel vannak szomszédaim az albérletben,ezeket is csak kulturáltan hallgathatom
De majd egyszer a saját lakásban...
Nekem 9-es diamondok voltak elötte,de azok is jól szóltak,a maguk kategóriájában. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #48050 üzenetére
Ezek a te dobozaid voltak?
Megtaláltam a hardverapron -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Szabikaa20 #48000 üzenetére
Ha szétkapod, két kérdésre meg is van a válasz
-
Ed Parker
nagyúr
Sanci: te ebben úgyis nagy mágus vagy
Van a blu ray lejátszómon 4 opció: rgb, full rgb, y cb cr422, meg a másik y pb pr...
Nem emlékszem pontosan fejből, mi ezek között a különbség?
Ill, mire állitsam hogy a lehető legjobb képet kapjam?
Most az y br cr422-re van állítva.És van a másik, a deep color 30 v. 36bit, ez mire jó?
Azért kérdem ám, mert a használati útmutató egyikre sem tér ki, hogy mi miért jobb.
Előre is köszönöm. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
#09634560 #47875 üzenetére
Mondjuk ez gondolom függ hogy milyen zenével hallgatod, nem?
Szívesen vennék lsi szériát, de ezt a luxust már nem emgedhetem meg magamnak
Így be kell érnem az rti-vel, ami sztem nem rossz, bár csak wharfedale diamonddal és b&w 601-el hasonlítgattam össze, de azoknál jobb. -
Ed Parker
nagyúr
+1
Én is örültem 8 évvel ezelött a 60k-ért (140e helyett) vásárolt quadral bögreszettnek, amíg iskolába jár az ember, nem arcoskodhat, hogy minőség kell.
Ezzel kellett beérni és jó is volt,akkor.
Nyilván ha már keres az ember és áldoz is a hobbijára, már más a helyzet.Rengeteg eladó elmondta, 40-60ezres egy dobozos szettből 10szer annyit adnak el, mint minőségi házimoziból, mert az élményt a szegény ember is szeretné és meg is kapja azzal a szettel.
Én őket is megértem.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest