Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dgyuri0123

nagyúr

válasz bajnokpityu #86381 üzenetére

"audissey ott tesz jó szolgáltatot, ahol átlagnál gyengébb az akusztika."

Szerintem ez a mókusvakítás. Inkább a gyenge minőséget próbálja kompenzálni. Miért nincs a Nad-ban Audyssey? Mert nincs rá semmi szükség.
    Saját fülemmel hallom, micsoda különbség van beszédhang és beszédhang között, holott semmilyen korrekció nincs. Soha nem kell nyúlni a hangerőszabályzóhoz, mert üvölt az effekt, a beszédhangot ugyanakkor normál hangerőn szinte nem is hallani. Miért tudja a Nad ezt minden vacakolás nélkül tökéletesen prezentálni Audyssey nélkül?

"azon a sztereo yamakkán se volt bekapcsolva a loudness. ezt ilyennek akarta a gyártó."

Yamakkát sosem vennék sztereóra.

Inkább Primare-t. ;)

BBéci: "Hallgass meg egy Arcamot, aztán térjünk vissza erre a megállapításodra!"

De ez a Nad nem kerül 600e FT-ba, hanem "csak" 200-ba. Ki tud ennyiért ilyet? ;)

"Már megbocsáss, de azért, mert a Te NAD-odban nincs Audyssey, az még véletlenül sem jelenti azt, amit

sugallni próbálsz. Az általam felsorolt NAD-ok mindegyikében ott az Audyssey."

Azárt van benne az újakban, mert különben a sok idióta nem venné meg, aki azt hiszi, Audyssey nélkül nincs élet.

Így is kutyázzák, hogy milyen sekélyes szolgáltatású és mi nincs benne. Kénytelenek beállni a sorba.

De befejeztem ,,mert ebben a fórumban csak 3 embernek lehet igaza. Az egyik Te vagy.

Én nem harcolok senkivel, mindenki azt hisz, amit akar. :R

Új hozzászólás Aktív témák