Hirdetés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Squirrel
őstag
válasz
liszi70
üzenetére
Kábelt elfelejtettem hazahozni. Tegnap este tettem egy próbát, bekapcsoltam változatlanul a rendszert, akkor éppen működött minden, nem volt képhiba. Megörültem, hogy valami kósza gondolat bezavart a rendszerbe és minden jó ismét. Ma munkából hazajöttem, kábelt otthagytam, ekkor az ARC (HDMI2) bemeneten ismét a tegnapi, majd 2. próbálkozásra teljes vörös kép fekete csíkokkal fogadott. Káromkodtam egyet, készülékeket kikapcsoltam, kihúztam a konnektorból, akkor rendes fekete kép volt ezen a HDMI bemeneten. Ha erősítőt bedugtam, stand-by-ban megint képhiba. Minden kikapcs-kihúz, HDMI-t tv-n átraktam egy másik bemenetbe, itt (lekopogom) megint jó a kép. Ebből egyelőre azt szűrtem le, hogy a hiba valószínű nem a vadiúj erősítő vagy bluray kimenetében van, hanem valószínű a tv-ben szállt el valami a vezérlőpanel hdmi2 bemeneténél. Gondolom a kábel is jó lehet, ha a másik bemenetnél (egyelőre) nem produkált hibát. Holnap azért próbálom nem elfelejteni a HDMI kábelt hazahozni és akkor azzal kipróbálom ismét a hibásnak vélt bemenetet. Ha mégis a tv-nél van a gond, akkor ott mi a fenétől pusztulhatott el a hdmi2 (arc) bemenet???
-
Squirrel
őstag
válasz
liszi70
üzenetére
Az lesz, csak itthon nincs most rendes hdmi kábel tartalékban. Kicsit bepánikoltam, de ha az erősítő vagy bluray lejátszó kimenetével lenne gond, az stand-by üzemmódban csak nem okozna ilyen képet, ha a tv-t állítom hdmi bemenetre és az eszközöket stand-by-ban hagyom. Remélem a kábel a hibás és nem a tv vezérlőpanelja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Linux kezdőknek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Villanyszerelés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Synology NAS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BestBuy topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (FOGLALVA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő