Hirdetés
- iPhone topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple Watch
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkink
aktív tag
Sziasztok.
Hamarosan megérkeznek az új 5.0-as JBL ES dobozaim,ha vannak itt olyanok akik ezt a típust használják (és nem,de értenek hozzá
) kérdezném hogy milyen kábelt használnak hozzá vagy mit ajánlotok,igen már megint a kábel
olvastam sokat én is erről a témáról itt,de sajnos kis városomban nincs lehetőségem elmenni és meghallgatni és olyan üzlet sincs nálunk ahol oda adják hazahozom és tesztelem,az pedig már nem éri meg hogy felutazzak pl Budapestre mert úgy már nem jönnék ki jól.Ezért kérnék javaslatokat akiknek esetleg már vannak tapasztalatai Onkyo+Jbl ES kábelezéssel kapcsolatban,mi az a márka,típus amire érdemes lenne költeni.Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) kérdezném hogy milyen kábelt használnak hozzá vagy mit ajánlotok,igen már megint a kábel
olvastam sokat én is erről a témáról itt,de sajnos kis városomban nincs lehetőségem elmenni és meghallgatni és olyan üzlet sincs nálunk ahol oda adják hazahozom és tesztelem,az pedig már nem éri meg hogy felutazzak pl Budapestre mert úgy már nem jönnék ki jól.Ezért kérnék javaslatokat akiknek esetleg már vannak tapasztalatai Onkyo+Jbl ES kábelezéssel kapcsolatban,mi az a márka,típus amire érdemes lenne költeni.Előre is köszönöm.