Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Nagyon nem szeretem a loudness-es hangot. kb. 35 éve nem vagyok hajlandó használni semmilyen "korrekciót", ami a hangra gyakorol hatást. Az előző Yamaha RXV1300-asom 10 évig Pure Direct módban "muzsikált" és hajtotta a Triangle-eket is kb. 4 évig, de nagyon messze volt a loudness-es hangtól amit hallottam tőlük, sőt inkább túl visszafogott volt minden téren, így gondoltam, megérett a cserére. Kicsivel több vehemenciát vártam volna, főként DD-n éreztem a visszafogottságot. DTS-en meg zavaróan kukorékolt.
Az LPCM és az analóg volt az Ő világa. Gyönyörűen nyíltan, hatalmas színpaddal, gyönyörű énekhanggal, stb stb. szólt.Az Audyssey-t pont ezért nem tartom sokra, mert durván elcsesz mindent, kivéve persze a robbanásokat, dörrenéseket, azok legnagyobb örömére, akinek ez tetszik.
Mikor megvettem a Nad T748-at, azonnal rájöttem, hogy az Audyssey semmit sem ér, mert a Nad olyan magasságokba emeli a hangot, hogy azt mások csak többször ennyi pénzért tudják, vagy akarják csak prezentálni és még direkt sem tudnád bekapcsolni, mert nincs olyan benne.
Az is bebizonyosodott, hogy az öreg Yamaha igenis megérett a cserére. A DD hangok is úgy szólaltak meg a Nad-al hogy leesett az állam, nem is beszélve a DTS, vagy HD hangról.Az X2000-el egyenesen ocsmány, fásult, fakó, artikulálatlan, dinamikátlan, prezensz tartomány sziszeg, stb stb.
Sokáig csak sztereóban utaztam, mert nem tudtam elviselni a HM erősítők hangját. Ma is van LP lejátszóm és mindig a sztereot fogom etalonnak tekinteni, nem pedig az Audysseyt, mint öröm forrást, ha érted mire gondolok.
Bátran ki merem mondani, hogy az X2000 egy nagyon gyenge termék és nem a Triangle Antal hibájából fakadóan szólt olyan kétségbeejtően rosszul, hogy a feleségem is csak szájhúzva tudott egy filmet végignézni vele, de ha zenét próbáltam hallgatni vele, inkább kiment a szobából.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest