Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Helló mindenkinek.
Megvan a Nad 748.

Reggel óta nyomogatom, mint állat. Az első benyomásaim rendkívül pozitívak, főként X2000 után, de talán nem csak azután, hanem úgy általában véve is remek.
A menü és a szolgáltatások abszolút egy Sokol rádióra emlékeztetnek, (aki tudja mi az
) de a hangja kárpótol mindenért.
Persze van 3D, meg ARC, de kb ennyi. Kinek is kell az a sok cirkalom?Kis furcsaságot érzékeltem így elsőre: mielőtt "megjön" a hang, egy picit pattan a hangszóró, mint régen az analóg bemenetválasztóknál. Már olvastam róla, hogy ismerik a problémát, de valószínűleg nincs rá orvosság. Akinek cseréltek emiatt, annak ugyan olyan volt a cseredarabja is. Hát, ennyi baja legyen egész életében.
A Med600 más erősítővel nem csinált ilyet, de a bemutatóteremben sem hallottam ezt a hangot, pedig belecsaptunk pár teszt anyagba.?????El kell mennem cimbihez tűzi játékozni, úgyhogy csak sebtiben írtam.
Ha érdekel bárkit, írhatok róla persze nem szekértői, csak félsüket, félvak öreg róka minőségben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- OLED monitor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Linux kezdőknek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) de a hangja kárpótol mindenért.