Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hétalvó
addikt
válasz
liszi70
üzenetére
ezt direkt így teszteltem most, tegnap lett kész a teljes hálózatos rész. kíváncsi voltam egy alap madzag és a teljes optika között a különbségre. kicsit hoz ez. ami void-nak zavar volt nekem tisztább hang volt. de mindenkinek el kell fogadni a véleményét. különbség van ez a lényeg.
tamoo: sajnos nem beszélek mellé. annyi biztos, hogy nem olyan és akkora különbség van 2 hdmi között, mint sokan várnák. alap pearl-el elvan egy átlag mozi. nem kell ide sok pénzt beleölni. ha háklis vagy és kivetítőzöl el lehet vele játszani. kapsz egy jobb képet, de ha alap kábelt használsz azt se mondja meg senki, hogy rossz.
és toljátok a forrás minőségét fel az többet hoz. ez az én véleményen, nálam itthon.vámi: a másolásvédelmekkel nem tudsz mit kezdni sajnos, de hogy pontosan mit, hogy korlátoz azt csak kipróbálás során derül ki. pl bd hdmi hangot bitos nem fog kiengedni optikán. hdmi védett csatorna.
azért kérdeztem az optikát, mert az lx-nek van optika be és kimenete is. és akkor már rá tudod kötni mind2őt.
magnó meg mehet analógban
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Arc Raiders
- Linux kezdőknek
- iPad topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő