Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Igen, közben elolvastam még egyszer a szubos beállításokat is és az utolsó cirka 70 hsz-t is, és ennek ellenére összezavarodtam.

(#130266) Nemir Ombe A bemérés előtt 80Hz-en volt mindegyik, akkor manuálisan állítgattam be a távolságokat és a dB szinteket. Mérés után viszont akkora minőségi javulás történt, hogy nem is változtattam meg semmit. Szóval át tudom állítani kisebbre is. Sőt, néha a frontokra betett full spectrum-ra, ilyenkor kaptam egy kis plusz légnyomásérzetet is.
(#130267) BBéci Hát ez sajna még mindig egy régi Magnat.
Viszont felemeltem fülmagasságba egy tartóval, így most a TV előtt van közvetlenül (TV a falon konzolon fentebb, mint kellene, így viszont alatta van hely), viszont a center hátulja és a TV között kb. 3 centi hely van.
Más pozícióban még nem nagyon mértem, mert csak lentebb tudnám tenni kb. 40 centi magasságba, de nem tudom megemelni, hogy felfelé nézzen. Az nem tudom mennyire jó megoldás, hogy nem a fül felé van állítva egy hangszóró. A frontokat is megemeltem picit, jobban is szólnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bittorrent topik
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Yettel topik
- Arc Raiders
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest