Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz MasterMark #130265 üzenetére

Igen, közben elolvastam még egyszer a szubos beállításokat is és az utolsó cirka 70 hsz-t is, és ennek ellenére összezavarodtam. :)

(#130266) Nemir Ombe A bemérés előtt 80Hz-en volt mindegyik, akkor manuálisan állítgattam be a távolságokat és a dB szinteket. Mérés után viszont akkora minőségi javulás történt, hogy nem is változtattam meg semmit. Szóval át tudom állítani kisebbre is. Sőt, néha a frontokra betett full spectrum-ra, ilyenkor kaptam egy kis plusz légnyomásérzetet is.

(#130267) BBéci Hát ez sajna még mindig egy régi Magnat. :) Viszont felemeltem fülmagasságba egy tartóval, így most a TV előtt van közvetlenül (TV a falon konzolon fentebb, mint kellene, így viszont alatta van hely), viszont a center hátulja és a TV között kb. 3 centi hely van.
    Más pozícióban még nem nagyon mértem, mert csak lentebb tudnám tenni kb. 40 centi magasságba, de nem tudom megemelni, hogy felfelé nézzen. Az nem tudom mennyire jó megoldás, hogy nem a fül felé van állítva egy hangszóró. A frontokat is megemeltem picit, jobban is szólnak.

Új hozzászólás Aktív témák