- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
válasz
FireFox1996 #44869 üzenetére
Nehéz erre válaszolni. Vedd meg a vásznat, tedd fel, próbáld ki, aztán ha nem jön be, akkor küldd vissza 2 héten belül.
Egy rendes házimoziprojektornál nagyon sokat tud hozni, de ilyen zsebprojektort szerintem még egyikünk sem próbált. -
Mosqu!to
addikt
válasz
ctrlaltdel13 #44852 üzenetére
Alapvetően projektort szerintem akkor érdemes használni, ha egy felső kategóriás TV túl drága lenne már, ez pedig az 55+ vagy inkább 65+ inch kategória. Ilyen helyzetben én 50-70"-ra én biztos nem vennék projit, macera a sötétítés, az üzemóra, a beégés, az újramelegedés, a médiával ellátás, a tuner hiánya, a kábelezés, az ormótlan vászon és még sorolhatnám.
Nekem is volt amúgy projektorom, de ott 5m-ről 100"-t néztünk. Jó volt, de a mostani 3m-es távra tuti nem vennék projektort, hibátlanul elvagyok az 55-ös tvvel.
@FireFox1996: Ehhez a projektorhoz gyakorlatilag mindegy mit veszel, mert sehogy nem lesz házimozi-jellegű képed. Azt hittem rendes házimozi projektoros megoldásról beszélünk, nem egy zseblámpáról, bár a laptopkijelzőnél valószínűleg jobb élményt ad
A funscreen, bydium, elite screen stb márkáknak vannak olcsó vásznai, nézz szét itt. Arra azért számíts, hogy minden feltekerhető olcsó vászon hamar elkezd hullámosodni és oldalról kunkorodni, csak a felsőház (100, de inkább 200-300e+) óvhat meg ettől. Keress esetleg fix keretes vásznat, azokkal nem lesz gond, viszont kevésbé mobilis és mindig ott fog ormótlankodni, és ezek is elég drágák tudnak lenni.
A legolcsóbban úgy tudsz talán kijönni, ha tudsz valahonnan venni projektorvászon anyagot, és ezt bekeretezteted olyannal, aki szépen ki tudja feszíteni, hogy ne hullámosodjon és mozogjon. Esetleg apróhirdetésben keress eladó vásznat. -
Mosqu!to
addikt
válasz
FireFox1996 #44848 üzenetére
Milyen távolságról néznéd? Ha 4-5 méternél közelebb van a nézési pozíció a vászonhoz, akkor szerintem zavaróan nagy lesz már a kép.
Ámúgy van lejátszó (pc/bluray) meg hifi a hálóban forrásnak, hangnak? Mert ha már ennyi minden van, akkor nem értem a tv mért zavaró tényező -
Mosqu!to
addikt
Amatőr kérdés: Ha van egy HDMI ARC-os tv-m, meg egy házimozi erősítőm, amin nincs ARC, de vannak HDMI inputok, akkor az erősítő tud hangot fogadni a tv HDMI ARC kimenetéről bármelyik HDMI csatlakozóra, vagy csak akkor, ha az erősítő is ARC képes lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kedvenc zene a mai napra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest