- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissdani
senior tag
válasz
Bocsok #65505 üzenetére
Pontosan úgy van ahogy írod vidéken van az euronics 20km-re és ezzel be is zárult a személyes vásárlás, és nem lakom az isten háta mögött hanem ennyire megölték a vidéki műszakikat az online boltok...
Igen a Hdmi 2.1 szabvány a hosszra jobban érzékenyebb, dehát akkor ne írják rá hogy tudja, és nincs gond.
Amit írtál hogy egyszer kell kiadni a pénzt.... szinte minden évben jön egy új szabvány és le lehet cserélni az egész hóbelebancot. -
kissdani
senior tag
válasz
Bocsok #65500 üzenetére
Az hogy hazaviszed kipróbálod az akkor megoldható ha pesti vagy máskülömben kilőve. A Bevachip-nél 2300ft a posta és visszaküldeni is kb annyiba fáj. Ott vagy hogy 5k bukó, akkor hagyom az egészet és nyelek egyet.
Egy olyan kábelnek aminek az 1.5m-es verziója 18k annak az 5m-es legalább a duplája. Nah ez az a összeg amit én nem adok ki egy 2.0-ás kábelért az biztos... -
kissdani
senior tag
válasz
skippper #65483 üzenetére
Igen az van csak a PS5 meg a TV között...
De felesleges akármit állítani ha a mostani kábel meg jó, igaz 4k/60-ba de ezt se sikerült megugornia a múltkorinak.
Csak azért vettem kettőt hogy egyszerre keljen szétbarmolni hátul hogy ha AVR csere lesz akkor be legyen kábelezve, de így csak 2.0ig van felkéészítve a kábelezés az erődítőig. -
kissdani
senior tag
válasz
skippper #65479 üzenetére
Nekem egy fokkal egyszerűbb a helyzet mert az Avr-em Denon 2500h nem tudja a 2.1-et így csak a ps5 meg a tv között megy egy 2.1 hdmi kábel és a tv-ből jön ki a DTS az erősítőhöz. A pc-n elengedtem egyenlőre így csak 4k/60 átvezetve az erősítőn. Így jó összeállt tv kapcsolja az AVR-t ki be és a tv távjával vezérli az avr-t nem kell külön távirányító.
Ezt a kábelt vettem így tökéletes kicsit bútított de klappol most már minden. -
-
kissdani
senior tag
-
kissdani
senior tag
Nem jó a HDMI kábel amit rendeltem beszéltük pár napja hogy ez lehet jó...hát nem.
Még jó hogy kettőt is rendeltem belőle. Tudna nekem mondani egy jól bevállt kábelt 10k alatt 5métert. Jó lenne a 2.1 de már nemérdekel csak jólegyen. Egyszerűen nincs vele képp a tv felismeri az erősítőt de nincs kép
Másik kábellel jó de ammeg rövid.
-
kissdani
senior tag
Tudnátok hdmi 2.1 earc 5méteres kiszerelésben ajánlani valamit 10k alatt?
-
kissdani
senior tag
Sziasztok, egy JBL ES90 250pw, 5.2 hangfalszetthez keresnék házimozi erősitőt. Jelenleg egy h/k avr-370-el van hajtva de ő nem tudja a 4k hdr-t és a hdmi pass through-ot ami nagyon hiányzik.
Egy DENON AVR-X2500H néztem ki ez megfelelhet a hangfalaimhoz? Teljesitményben elég?
Vagy ilyen árkategóriában tudtok jobbat esetleg?
Főként házimozira néha zenére lesz használva.
Fontos a 4k hdr támoatás a hdmi pass through, 2hdmi kimenet és 2 sub kimenet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Napirajz könyv
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest